• RU
 • Lăcuirea farurilor în Moldova

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cu timpul farurile unui automobil se uzeaza, ca si oricare alt element. Ele isi pierd transparenta din cauza razelor solare si a prafului, se acopere cu zgarieturi din cauza loviturilor cu diverse obiecte. Conditiile de clima nefavorabile influenteaza negativ asupra starii lor. Din aceste motive, farurile nu mai asigura luminozitatea necesara. Acest fapt, la randul sau, poate cauza accidente grave. Solutia consta in inlocuirea farurilor sau vopsirea, lacuirea sau lustruirea lor. Luand in consideratie ca inlocuirea este destul de scumpa, nu e avantajos sa inlocuiesti mereu farurile. Asa ca lacuirea farurilor ramane varianta optima.

  Cum se desfasoara procedura?

  Lacuirea farurilor ca si oricare alta procedura trebuie incredintata specialistilor. Lasati mesterii sa-si faca meseria, pentru a evita probleme si cheltuieli suplimentare. Totusi, ca sa va creati o idee de ansamblu despre procedura data, v-o descriem in etape:

  1. Ca prim pas se face demontarea farurilor, se scoate si bara de protectie, daca este necesar desigur;
  2. Apoi se face lustruirea exterioara a farurilor. In asa mod sunt eliminate stratul vechi de vopsea, zgarieturi, fisuri etc.;
  3. Inca o procedura de lustruire pentru eliminarea defectiunilor de gravitate medie;
  4. Farurile sunt prelucrate la exterior cu solutii speciale;
  5. Farurile sunt acoperite cu grund;
  6. Aplicarea unui strat de lac pentru faruri;
  7. Farurile sunt uscate in conditii speciale;
  8. Lustruirea finala a farurilor;
  9. Instalarea farurilor, ca un pas final.

  Aplicarea cu lac a farurilor va preintampina uzarea lor, aparitia zgarieturilor si ciobiturilor, murdarii etc. De asemenea, va conferi farurilor un aspect estetic placut. Procedura de lacuire a farurilor va costa de la 588 de lei.

  Lacuirea farurilor la cauciucuridevara

  Cel mai bun loc pentru a va repara automobilul este cauciucuridevara. Aici veti avea parte de un mare suport in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestor probleme. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Va oferim cele mai bune conditii pentru deservirea masinii dumneavoastra. Nu ezitati, aduceti masina la noi!

  Autoservice nostru
  Lăcuirea farurilor 1Lăcuirea farurilor 2Lăcuirea farurilor 3Lăcuirea farurilor 4Lăcuirea farurilor 5Lăcuirea farurilor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre