• RU
 • Izolarea fonică a mașinilor la cheie

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  O izolare fonica auto este o procedura la care recurg tot mai multi soferi. Este evident acest fapt! Cui ii place galagia si zgomotele? Izolarea fonica permite de a scapa de toate aceste neplaceri. Inchipuiti-va ca sunteti la volanul automobilului, savurati procesul de deplasare, privelistea si muzica preferata! Splendid, nu-i asa? Asadar, nu ezitati si asigurati-va automobilul cu izolare fonica cat mai repede!

  Izolarea fonica auto - de ce este necesara?

  Sa vedem acum mai concret, care sunt avantajele unei asemenea proceduri, pentru a raspunde la intrebarea de ce este necesara izolarea fonica. Asadar, motivele de a face izolarea fonica:

  1. Securitate marita. Zgomotele nu numai ca sunt neplacute, dar afecteaza soferul. Il distrag de la condus. Cand nervii nu mai rezista, soferul poate face o greseala si nimeri in accident.
  2. Scaderea vibratiilor;
  3. scderea zgomotelor de la motor si cutia de viteze;
  4. eliminarea scartaitului de la piesele din salon;
  5. Asigura un confort sporit. Soferul primeste o adevarata placere de la lipsa de zgomote. Asdar, nimic nu-l va distrage din proces.
  6. Protectia contra coroziunii si altor influente mecanice. De asemenea, se creeaza temperatura optimă. Caldura este pastrata pe timp de iarna, racoarea - vara.
  7. Muzica suna mai bine.

  Izolarii fonice sunt supuse toate partile automobilului:usile, arcadele, pardoseaua, portbagajul, capota. Izolarea completa a automobilului cu material antifonic auto incepe de la 3546 lei. Insa pretul depinde si de marca automobilului.

  Izolarea fonica auto in Chisinau

  Cauciucuridevara este un service de incredere unde va puteti rezolva toate problemele parvenite in exploatarea vehiculului! Veniti la noi, nu o sa va para rau! Aici veti face izolarea fonica cu burete antifonic auto. Specialistii nostri au o mare experienta in domeniul de deservire auto. Plus, avem si un echipament performant. Noi prestam servicii de calitate inalta, care sunt accesibile tuturor. Nu va vine sa credeti? Vizitati-ne! Va asteptam cu mare drag! Conditii mai bune nu veti gasi nicaieri in alta parte!

  Autoservice nostru
  Izolație fonică auto 1Izolație fonică auto 2Izolație fonică auto 3Izolație fonică auto 4Izolație fonică auto 5Izolație fonică auto 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre