• RU
 • Izolarea fonică a locașului roților

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Loker-urile rotilor sunt, la fel, mari generatoare de zgomot! Si nu e de mirare acest fapt! Zona data interactioneaza cel mai mult cu elementele de pe carosabil. Ciocnirea cu pietrisul, noroiul, nisipul si multe altele, provoaca zgomote mari. Scaparea dintr-o asa situatie neplacuta consta intr-o izolare fonica a rotilor lokera. De ce sa va chinuiti din cauza zgomotelor deranjante, cand problema paote fi rezolvata atat de usor.

  Avantajele izolarii fonice ale loker-ilor

  Procedura de instalare a izolatiei fonice este necesar de a se realiza doar in cadrul unui service auto! Doar la un service sunt specialisti, care vor efectua procedura calittaiv. Datorita echipamentului si utilajului performant, va fi atins cel mai bun efect. In conditii casnice astfel de masuri nu vor avea acelasi efect, ba chiar un efect ingrozitor! Izolarea fonica va va aduce nenumarate beneficii:

  1. - va scapa de zgomotele deranjante;
  2. - stratul este rezistent la actiunea negativa a reagentilor chimici de pe carosabil;
  3. - rezistenta la variatii de temperatura;
  4. - prezinta o mare rezistenta fata de lovituri;
  5. - nu se uzeaza;
  6. - proprietati puternice de termoizolare;
  7. - totul este pur ecologic.

  Cat costa izolarea fonica a acestor piese? Pretul incepe de la 340 lei. Nu este un pret asa mare comparativ cu confortul pe care vi-l va aduce!

  Izolarea fonica a loker-ilor in Chisinau

  Doriti sa gasiti un centru de deservire auto sigur? Nu mai sunteti nevoit sa cautati! Cauciucuridevara este acel centru de care aveti nevoie! Doar aici aveti parte de toata sustinerea referitor la problemele aparute: 

  1. - La noi lucreaza profesionisti doar. Acestia vor gasi metoda cea perfecta in vederea solutionarii problemelor automobilului dumneavoastra; 
  2. - Dispunem de utilaj ultra modern;
  3. - Suntem la datorie 24/7;
  4. - Preturile de la noi sunt foarte bune. Nu veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Inca mai stati pe ganduri? In zadar! Vizitati-ne! Convingeti-va de toate cele prezentate! Servicii de calitate inalta cu conditii exceptionale va stau la discretie! Va asteptam cu mare drag!

  Autoservice nostru
  Izolarea fonică a locașului roților 1Izolarea fonică a locașului roților 2Izolarea fonică a locașului roților 3Izolarea fonică a locașului roților 4Izolarea fonică a locașului roților 5Izolarea fonică a locașului roților 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre