• RU
 • Izolarea fonică a capacului portbagajului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  O izolare fonica a capacului portbagajului este o procedura absolut necesara pentru a diminua zgomotele deranjante din zona respectiva a automobilului. Fiti de acord ca nimanui nu-i plac zgomotele de prisos! Atunci de ce sa rabdati astfel de incomoditati? Adresati-va cat mai repede la un service, pentru a efectua procedura!

  Avantajele izolarii fonice a capacului portbagajului

  V-ati decis sa faceti izolarea fonica a portbagajului? Sa stiti ca procedura trebuie facuta numai in cadrul unui service auto! Astfel de masuri intreprinse desinestatator in conditii casnice nu vor avea rezultate bune. La service sunt specialistii si tot echipamentul necesar. Procedura de izolare fonica a capacului portbagajului prezinta urmatoarele avantaje:

  1. - zgomotele provenite de la interactiunea rotilor cu elementele de pe carosabil si carosabilul insasi (acestea deseori sunt sub forma de batai);
  2. - sunt diminuate zgomotele sistemului de esapament;
  3. - zgomotele de la suspensie sunt micsorate;
  4. - atunci cand transportati incarcaturi, nu veti mai auzi zgomote deranjante;
  5. - vibratia elementelor metalice din automobil scade;
  6. - este imbunatatita termoizolarea in salon;
  7. - sistemul audio suna mai bine;
  8. - aveti posibilitatea de a instala un sistem audio mult mai performant.

  Cat va costa o astfel de procedura? Pretul incepe de la 225 lei, insa un pret exact va fi stabilit in conformitate cu marca automobilului.

  Izolarea fonica a capacului portbagajului in Chisinau

  Service-ul perfect ca sa va deserviti automobilul personal este cauciucuridevara. La noi veti avea parte de toata sustinerea referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Dispunem de utilaj modern si performant;
  4. - Disponibilitate 24/7;
  5. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Mai aveti nevoie da careva informatii? Efectuati o vizita! Convingeti-va personal de toate cele mentionate! Servicii de o inalta calitate la conditii exceptional de avantajoase va stau la dispozitie! Va asteptam cu mare drag!

  Autoservice nostru
  Izolarea fonică a capacului portbagajului 1Izolarea fonică a capacului portbagajului 2Izolarea fonică a capacului portbagajului 3Izolarea fonică a capacului portbagajului 4Izolarea fonică a capacului portbagajului 5Izolarea fonică a capacului portbagajului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre