• RU
 • Izolarea fonică a acoperișului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cui ii plac zgomotele neplacute? Nu credem ca exista asa persoane! Zgomotele neplacute nu plac nimanui, mai ales atunci cand te afli in salonul unui automobil! Acoperisul este o zona de unde se aud deseori astfel de zgomote. Poate fi din cauza ploii, vantului, grindinei sau lovituri ale crengilor, frunzelor etc. Deplasarea cu automobilul nu mai este la fel de placuta in asa situatii! Salvarea consta intr-o izolare fonica a acoperisului. Asa ca n-o intindeti mult si plecati la un service ca s-o faceti!

  Izolarea fonica a acoperisului - avantaje

  Instaland o izolare fonica pentru acoperis, uitati de o serie de probleme si incomoditati. Asadar, avantajele izolarii fonice destinate acoperisului:

  1. - zgomotul din zona acoperisului atunci cand va deplasati cu automobilul dispare;
  2. - scade considerabil zgomotul ce vine de afara;
  3. - sistemul audio prezinta caracteristici mult mai bune;
  4. - uitati de zgomotul puternic al ploii, grindinei sau a vantului;
  5. - este asigurata o termoizolare mai buna.

  Izolarea fonica se face numai la un centru de deservire auto specializat. Doar in cadrul unui astfel de centru este posibil de atins rezultatul cel mai bun. Costul incepe de la 455 lei.

  Izolarea fonica a acoperisului in Chisinau

  Sunteti in cautarea unui centru de deservire auto ca sa instalati izolare fonica pentru acoperisul autoturismului personal? Locul ideal pentru a va deservi automobilul este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Dispunem de conditii tehnice ultra moderne;
  4. - Disponibilitate 24/7;
  5. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Nu mai ezitati nici un minut! Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Izolarea fonică a acoperișului 1Izolarea fonică a acoperișului 2Izolarea fonică a acoperișului 3Izolarea fonică a acoperișului 4Izolarea fonică a acoperișului 5Izolarea fonică a acoperișului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre