• RU
 • Întreținerea vehiculelor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ce intelegem prin deservirea tehnica a unui vehicul? Aici se au in vedere un sir de lucrari menite de a monitoriza starea tehinca a automobilului. In caz de sunt depistate unele neregularitati in functionarea acestuia, acestea trebuie imediat eliminate.

  Pentru a mentine viata si securitatea proprie dar si a celorlalti participanti ai traficului rutier, este nevoie de facut deservirea tehnica periodic. Procedura nu trebuie efectuata mai rar de 1 an. Depinde deja si de conditiile carosabilelor pe care va deplasati. Un drum rau afecteaza negativ starea automobilului, deci, si deservirea acestuia trebuie facuta mai des.

  Tipuri de deservire tehnica

  Vorbind de deservirea tehnica a automobilelor, aceasta poate include un sir de masuri. Iata care sunt cele mai raspandite:

  1. masuri de monitorizare;
  2. proceduri de diagnosticare;
  3. actiuni de reglare;
  4. de lubrifiere;
  5. de umplere;
  6. lucrari electrotehnice;
  7. de intarire.

  In dependenta de dificultatea lucrarilor, volumul lor,dar si cat de des acestea trebuie facute, distingem urmatoarele tipuri de deservire tehnica

  1. se face dupa kilometrajul de 10 000 km. Acest tip de deservire are ca obiectiv prevenirea micilor defectiuni, care, ulterior, se pot transforma in defectiuni mai mari. In acest sens se face inlocuirea uleiului motorului, filtrului si reglarea diferitor noduri;
  2. se face dupa 30 000 km. In acest caz complexitatea lucrarilor este deja mai mare. Este necesar de a demonta unele piese la necesitate si de a face diagnosticare;
  3. se recomanda de a face procedura la fiecare 60 000 km. Dificultatea lucrarilor aici este mai mare. Se presupune de a schmba filtrele uleiului motorului, filtrelor de ulei s.a. Se face diagnosticare. Este verificata si reglata alinierea rotilor.
  4. deservirea de sezon se face de doua ori pe an (cea mai renumita procedura este schimbarea cauciucurilor iarna -vara).

  Deservirea tehnica in Chisinau pret

  Doriti sa faceti deservirea tehnica a automobilului dumneavoastra? Cauciucuridevara.md este locul cel mai potrivit la care trebuie sa va adresati, pentru a face procedura data. Echipa noastra va rezolva problema rapid si calitativ. Serviciile noastre sunt la preturi atragatoare. Pretul concret depinde deja de piesele concrete ce trebuie schimbate. De exemplu, diagnosticarea o sa coste de la 350 de lei. Aici depinde deja de gradul de deteriorare al acestora si masurile necesare pentru a elimina problema. Clientii multumiti sunt cea mai buna rasplata pentru noi. Convingeti-va personal de asta, apeland la serviciile noastre.

  Autoservice nostru
  Întreținerea vehiculelor 1Întreținerea vehiculelor 2Întreținerea vehiculelor 3Întreținerea vehiculelor 4Întreținerea vehiculelor 5Întreținerea vehiculelor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre