• RU
 • Întreținerea și încărcarea bateriei

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Un acumulator auto este considerat inima unui automobil. Fara el automobilul nici nu se poate porni din loc. Motorul nu se va porni si nici intreg sistemul electric. Functiile sale constau in transmiterea energiei catre starter, pentru pornirea ulterioara a motorului. O alta functie consta in asigurarea functiunii echipamentelor electrice, in caz ca motorul e oprit.

  Intretinerea bateriei auto

  Pentru a prelungi durata de viata a acumulatorului acesta trebuie bine intretinut. In acest sens venim cu urmatoarele recomandari:

  1. Evitati supraincalizirile si supraracirile dese ale acumulatorului, variatiile de temperatura;
  2. Aveti grija ca acesta sa fie curat;
  3. Nu exploatati acumulatorul in regim supraincarcat sau descarcat;
  4. Acumulatorul trebuie incarcat cu incarcator o data pe an;
  5. Motorul trebuie pornit cu porniri scurte ale starterului;
  6. Aveti grija de nivelul de electrolizi.

  Incarcare acumulator auto

  Ce incarca o baterie auto? Incarcarea acumulatorului se face cu incarcatoare speciale. Se foloseste un incarcator baterie auto. Acesta permite transformarea circuitului temporar in circuit permanent. Cat dureaza incarcarea unei baterii auto? Incarcarea poate dura de la 25-50 ore, depinde de starea acumulatorului. Este important sa va adresati la un service specializat pentru aceasta procedura. Nu se recomnda o incarcare baterie auto la domiciliu. O incarcare baterie auto va avea loc in urmatorul mod:

  1. Firele acumulatorului si incarcatorului sunt necesare de a fi conectate corect. Plusul trebuie pu la plus, minus la minus;
  2. Se alege regimul corespunzator de incarcare;
  3. Procesul de incarcare este monitorizat;
  4. Cand procesul de incarcare se va finisa, deconectam incarcatorul de la energie electrica si de la acumulator.

  De asemenea, nu trebuie de uitat de a pregati acumulatorul de aceasta procedura. Acumulatorul trebuie curatat de murdarii, coroziune.

  Incarcare baterii auto la cauciucuridevara

  Nu stiti unde sa va adresati pentru incarcat baterie auto? Cauciucuridevara este acel service auto care va scoate mereu din incurcatura, cand aveti probleme cu automobilul. Asa ca veniti la noi! Aici veti beneficia de tot suportul. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivite pentru salvarea automobilului dumneavoastra. Doriti sa stiti care va fi un incarcator baterie auto pret, sau mai bine zis pretul pentru incarcare? Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Spre exemplu, o incarcare baterii auto va va costa de la 70 de lei, aici depinde de orele de incarcare deja. Ne straduim ca serviciile noastre sa fie prestate la cel mai inalt nivel, ca clientii nostri sa fie multumiti.

  Autoservice nostru
  Încărcarea și întreținerea bateriei 1Încărcarea și întreținerea bateriei 2Încărcarea și întreținerea bateriei 3Încărcarea și întreținerea bateriei 4Încărcarea și întreținerea bateriei 5Încărcarea și întreținerea bateriei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre