• RU
 • Instalarea unui sistem de alarmă

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Alarma este un important sistem pentru un automobil. In primul rand, aceasta protejeaza de furturi. Inchipuiti-va o situatie cand cineva incearca sa va fure automobilul, dar o alarma buna il sperie pe hot de-a binele! Toata lumea a atras atentia asupra automobilului dumneavoastra. Nimeni nu mai indrazneste sa se apropie de el. V-a placut scena, nu-i asa? Ei bine, pentru a o transforma in realitate, trebuie sa va instalati o alarma buna! Asadar, instalarea alarmei auto de calitate este strict necesara oricarui automobil.

  Instalarea alarmei auto - etapele de lucru

  Procesul de instalare a alarmei auto nu este atat de simplu pe cat pare la prima vedere. Asa ca incredintati sarcina respectiva specialistilor. Pentru a va crea o imagine de ansamblu despre proces va prezentam etapele de instalare a alarmei auto. Haideti sa vedem care sunt acestea:

  1. Este necesar de demontat salonul, se fac toate pregatirile necesare pentru actiunile ce urmeaza.
  2. Trebuie de ales unde va fi amplasat blocul de montare. Ulterior se fcae instalarea acestuia. 
  3. Alarma este fixat bine.
  4. Toate punctele de conectare a alarmei auto sunt lipite bine. De asemenea, aceste contacte pot fi izolate cu tuburi termocontractabile. 

  Dupa ce toate actiunile au fost intreprinse se face si verificarea alarmei auto. La inchiderea si deschiderea automobilului, apropierea de catre acesta - alarma trebuie sa dea de stire. Procedura va costa de la 900 de lei. Pretul exact se va stabili in dependenta de dificultatea lucrarilor, aici se au in vedere caracteristicile automobilului dumneavoastra si tipul de alarma ales.

  Doriti sa faceti instalarea alarmei auto?

  A aparut necesitatea de a face instalarea alarmei auto, veniti la cauciucuridevara. Specialisti dintre cei mai buni va asteapta aici. Ei sunt capabili sa rezolve orice sarcina in legatura cu autoturismul dumneavoastra. Dispunem de echipament ultramodrn, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt destul de accesibile pentru fiecare. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu lasati pe maine, ceea ce puteti face astazi.

  Autoservice nostru
  Instalarea unui sistem de alarmă 1Instalarea unui sistem de alarmă 2Instalarea unui sistem de alarmă 3Instalarea unui sistem de alarmă 4Instalarea unui sistem de alarmă 5Instalarea unui sistem de alarmă 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre