• RU
 • Instalarea turbinelor pe mașini

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cum de facut instalare turbina? Multi soferi isi pun aceasta intrebare. Inainte de a instala o turbina noua, clarificati-va in cauzele defectarii celei anterioare, pentru a evita defectiuni viitoare. De asemenea, trebuie de asigurat ca turbina sa corespunda motorului conform parametrilor tehnici. Instalarea turbinei se mai face si pentru a mari puterea motorului, asta o fac, de obicei, iubitorii de viteza. In orice caz, daca va adresati la un service specializat, specialistii de acolo va vor sfatui in toate privintele, pentru a evita fel de fel de neplaceri.

  De ce este necesara instalarea turbinei?

  Motorul care are instalata o turbina se numeste turbomotor. Datorita instalarii creste puterea motorului, desi volumul este ca si la motorul cu ardere interna. Momentul de rotire este mult mai mare in cazul instalarii turbinei. Plus, un astfel de motor este mult mai ecologic decat cel cu ardere interna. Turbina functioneaza din contul gazelor de esapamnet, ce nimeresc in ea. Atunci cand turbina se roteste, ea creeaza presiune de aer. Amestecul de combustibil devine mai bogat in aer si arde mai tare.

  Ce este necesar pentru procedura?

  Instalarea turbinei trebuie incredintata doar specialistilor in domeniu. Este nevoie de cunostinte si experienta. De asemenea, si conditiile de lucru, echipamentul joaca un rol esential. In conditii casnice este imposibil de realizat asta fara greseli. Totusi, ca sa aveti o inchipuire generala despre proces, va aducem la cunostinta urmatoarele informatii. Pentru instalarea turbinei sunt pregatite urmatoarele instrumente:

  1. - Turbina insasi;
  2. - Sistemele electronice care vor avea grija sa asigure controlul de distribuire a combustibilului;
  3. - Colector de evacuare;
  4. - Duze de inalta performanta; 
  5. - Dispozitiv pentru racirea aerului; 
  6. - Conducta care conecteaza turbina la toba de esapament;
  7. - Teava de distribuire a aerului, confectionata din otel inoxidabil si tuburi din aluminiu. 
  8. - Conducte, care asigura distribuirea uleiului si a lichidului de racire. 
  9. - Fitinguri din silicon concepute pentru conectarea tuburilor.

  Instalarea, insasi, se va axa pe urmatoarele proceduri:marirea volumului cilindrilor, inlocuirea supapei si arborelui cu came, reducerea rezistentei GRS, instalarea filtrelor de aer imbunatatite;uitilizarea conductelor de derivatie si cresterea puterii pompei. In general, procedura va mari puterea motorului cu cca 30%. Costul proceduri va incepe de la 540 lei.

  Unde pot sa fac instalarea turbinelor?

  Nu stiti unde sa va adresati pentru instalarea turbinelor? Cel mai bun loc pentru a face asta este cauciucuridevara. Cauciucuridevara va va ajuta sa va debarasati de toate problemele aparute la automobilul dumneavoastra. Echipa noastra va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Instalarea turbinei 1Instalarea turbinei 2Instalarea turbinei 3Instalarea turbinei 4Instalarea turbinei 5Instalarea turbinei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre