• RU
 • Instalarea senzorilor de parcare și a camerei de mers înapoi

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Senzorii de parcare sunt procurati deseori de catre soferii incepatori, care abia se obisnuiesc cu automobilul. Instalarea senzorilor de parcare ajuta la evitarea diverselor incidente neplacute, mici accidente. Fapt care, la randul sau, va ajuta sa evitati reparatii costisitoare.

  Senzorii de parcare ajuta soferul sa treaca de diverse obstacole. Ei instiinteaza apropierea de un anumit obstacol prin semnale sonore. Prezentam urmatoarele avantaje ale acestor senzori:

  1. pret accesibil al radarelor de parcare;
  2. instalarea acestora nu necesita inlocuirea display-ului;
  3. functionarea senzorilor de parcare ramane stabila in conditii climatice nefavorabile.

  Pretul pentru procedura data va constitui aproape 2000 de lei.

  Instalarea camerei de vedere din spate - avantaje

  O camera de vedere din spate va va fi inca un ajutor in evitarea accidentelor. Multi soferi se intreaba ce e mai bine de instalat, senzori de parcare sau camera de vedere din spate? De ce nu ambele? In asa mod, nivelul de siguranta va creste semnificativ. Instalarea camerei de vedere spate va fi o procedura utila.

  O camera video reprezinta un dispozitiv mult mai performant decat senzorii de parcare. Poate fi procurata cu tot cu monitor, sau doar cu fire. Va prezentam avantajele unei camere de vedere din spate:

  1. camera video transmite soferului imaginea a tot ce se intampla;
  2. poate fi instalata la orice monitor;
  3. este foarte usor de instalat;
  4. permite realizarea unor manevre dificile.

  Pretul pentru procedura data va constitui undeva 900 de lei. Dar aici depinde concret de modelul camerei.

  Unde pot sa instalez senzori de parcare si camera de vedere spate?

  Cauciucuridevara.md este locul perfect pentru a instala senzori de parcare si camera de vedere din spate la un automobil. O echipa de adevarati profesionisti lucreaza in centrul nostru de deservire auto. Noi efectuam lucrarile destul de rapid si calitativ. Avem o abordare serioasa pentru fiecare client in parte. Pentru noi este extrem important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta, apeland la serviciile noastre.

  Autoservice nostru
  Instalarea senzorilor de parcare și a camerei de mers înapoi 1Instalarea senzorilor de parcare și a camerei de mers înapoi 2Instalarea senzorilor de parcare și a camerei de mers înapoi 3Instalarea senzorilor de parcare și a camerei de mers înapoi 4Instalarea senzorilor de parcare și a camerei de mers înapoi 5Instalarea senzorilor de parcare și a camerei de mers înapoi 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre