• RU
 • Instalarea protecției pentru bara de protecție

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Instalarea plasei de protectie pentru bara de protectie sau radiator este o metoda excelenta de a va mentine partea din fata a automobilului in siguranta. Elementele de pe carosabil cum ar fi pietrisul, noroiul nisipul sau alte obiecte nu mai reprezinta un pericol in acest caz. O solutia mai buna decat instalarea barei de protectie cu plasa de protectie nu poate fi.

  Procedura de instalare

  Plasa de protectie va va scapa de multe probleme. Instalarea acesteia trebuie facuta doar in cadrul unui service auto. Desigur ca pe internet sunt tot felul de sfaturi cum de facut asta desinestatator in conditii casnice. Credeti-ne, astfel de tentative nu vor duce la nimic bun. Doar veti cheltui bani in plus, timp si nervi. Caci in caz de deteriorati ceva, costurile pentru reparatii sau inlocuiri ale pieselor vor fi uimitor de mari. Instalarea plasei se face prin doua metode:

  1. - cu demontarea barei de protectie si a gratiilor decorative;
  2. - fara demontarea acestora.

  Avantajele instalarii plasei de protectie sunt mult mai multe decat pare la prima vedere. Plasa nu impiedica aerul sa treaca, este rezistenta la diversi reagenti, are un termen de exploatare lung. Pretul pentru instalarea plasei de protectie incepe de la 384 lei.

  La ce service in Chisinau pot face instalarea plasei de protectie?

  Doriti pentru automobilul dumneavoastra o plasa de protectie, sau mai bine zis pentru bara? Doresc un service de incredere in vederea realizarii acestei proceduri! Cauciucuridevara este varianta ideala in acest caz! Noi va oferim cea mai buna deservire: 

  1. - Specialistii nostri sunt dispusi sa solutioneze orice problema legata de autoturismul dumneavoastra; 
  2. - Detinem utilaj modern si performant, datorita caruia realizarea acestui scop este destul de usor de facut; 
  3. - Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre; 
  4. - Preturile noastre sunt accesibile. 

  V-au mai ramas indoieli? Lasati indoielile la o parte! Nu amanati pe maine ceea ce puteti face astazi! Veniti cat mai repede la noi!

  Autoservice nostru
  Instalarea unei protecții pentru bara de protecție 1Instalarea unei protecții pentru bara de protecție 2Instalarea unei protecții pentru bara de protecție 3Instalarea unei protecții pentru bara de protecție 4Instalarea unei protecții pentru bara de protecție 5Instalarea unei protecții pentru bara de protecție 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre