• RU
 • Instalarea protecției motorului în Chișinău

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Motorul este un element important al automobilului. Deterioarea lui nu va aduce la nimic bun. Motorul si carterul acestuia se pot deteriora din cauza conditiilor proaste de pe carosabil, conditiilor de clima nefavorabila, ciocnirea cu bordura sau alte obiecte etc. Daca motorul nu este protejat, atunci intregul dispozitiv poate avea de suferit. Un montaj protectie motor este absolut necesar pentru a preveni astfel de probleme.

  Montaj protectie motor - avantaje

  Din cele expuse anterior este evident de ce este nevoie de protectia motorului, ce beneficii aduce aceasta instalatie. Haideti, totusi, sa vedem mai amanuntit care sunt avantajele unei astfel de instalari:

  1. protectia va feri motorul de lovituri;
  2. o astfel de instalatie ajuta la pastrarea motorului in stare curata si uscata, praful si umezeala - uitati de ele;
  3. datorita orificiilor speciale este asigurata o temperatura;
  4. rezistenta la coroziune;
  5. o izolare fonica este asigurata, plus ca protectia diminueaza si vibratiile;
  6. este usor de folosit;
  7. este o metoda sigura de a avea grija de motor.

  Atunci cand alegeti protectia pentru motor atrageti atentia la caracteristici ce tin de materialul din care este fabricata, duritatea, greutatea, modalitatile de conexiune si intarire etc. La un service specializat, protectia va fi instalata reiesind din trasaturile automobilului dumneavoastra. Dumneavoastra nu trebui sa va faceti griji in aceasta privinta! Un montaj protectie motor va costa de la 236 lei.

  Montaj protectie motor la cauciucuridevara

  Cauciucuridevara este acel centru, care va scoate din incurcatura, cand aveti probleme cu automobilul. Aici beneficiati de un suport considerabil! Echipa noastra de profesionisti va sta, mereu, la dispozitie. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru salvarea automobilului dumneavoastra si vor instala o protectie motor cuvenita. Preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Ne straduim ca serviciile noastre sa fie prestate la cel mai inalt nivel, ca clientii nostri sa fie multumiti. Nu ratati sansa de a va deservi automobilul la cele mai bune conditii din oras! Alegeti cauciucuridevara! Va asteptam la noi cat mai curand!

  Autoservice nostru
  Instalarea protecției motorului 1Instalarea protecției motorului 2Instalarea protecției motorului 3Instalarea protecției motorului 4Instalarea protecției motorului 5Instalarea protecției motorului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre