• RU
 • Instalarea GPS pe mașini

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Sistemul GPS tracking sau de urmarire, cum i se spune in traducere este pe larg folosit in lumea contemporana. Sistemul de urmarire gps va ajuta sa urmariti deplasarile automobilului si starea tehnica a acestuia. Sistemul este reprezentat de un mic dispozitiv urmarire gps de culoare neagra, care este instalat in salon. Sistemul ne ofera informatii despre coordonatele automobilului, prin semnale prin satelit. Datele sunt transmise pe server sau chiar telefonul mobil. Mai exista si functii de transmitere a sunetului, înregistrarea rutelor, alimentarea cu combustibil etc. 

  Astfel de sisteme gps de urmarire auto sunt pe larg folosite de catre soferi si motociclisti, companii de transport si calatori.

  Ce beneficii aduce instalarea sistemului de urmarire GPS?

  Va ganditi daca trebuie sa procurati GPS tracking (sistem urmarire auto) sau nu? Noi va spulberam toate indoielile! Atrageti atentia la sumedenia de beneficii pe care le aduce:

  1. mareste eficienta transportului de marfuri;
  2. creste profitul companiei;
  3. scad cheltuielile de combustibil;
  4. scade riscul de furt al autoturismului;
  5. scade riscul de pierdere sau distrugere a marfurilor;
  6. incalcarile regulamentului circulatiei rutiere sunt prevenite datorita sistemului GPS tracking (dispozitiv urmarire masina);
  7. sarcinile unitatii de transport vor fi indeplinite mai repede.

  Cum este instalat sistemul tracker gps auto cu urmarire in timp real?

  O montare gps urmarire auto este posibila doar in centre de deservire auto. Este nevoie de echipament, conditii speciale. Deci, serviciile sunt prestate in modul corespunzator: 

  1. intai de toate, clientul este intrebat despre scopul instalarii acestui sistem;
  2. departamentul tehnic pregateste un set de senzori si un dispozitiv de navigatie pentru indeplinirea cererii clientului;
  3. incheierea acordului cu clientul si stabilirea datei instalarii;
  4. setarea unitatilor de navigatie, senzorilor, a echipamentelor suplimentare;
  5. instalarea echipamentului, programul este testat la unitate si predat clientului;
  6. managerii asistentei tehnice vin cu instructiune in utilizarea programului GLONASS.

  Pretul pentru instalarea unui dispozitiv de urmarire prin gps incepe de la 1176 lei.

  Unde pot sa ma adresez pentru instalarea sistemului GPS (urmarire auto prin gps)?

  V-ati decis sa instalati un sistem GPS tracking? Nu stiti unde se monteaza gps de urmarire? Cauciucuridevara va vine in ajutor. La noi lucreaza o echipa de specialisti remarcabili. Acestia sunt, mereu, gata sa sara in ajutorul dumneavoastra. Noi va consultam referitor la tot tipul de probleme. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra. Puteti beneficia de preturi rezonabile pentru instalarea acestui dispozitiv localizare auto. Pentru noi este foarte important ca clientii nostri sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta. Veniti la noi! Nu o sa va para rau.

  Autoservice nostru
  Instalarea de sisteme de urmărire GPS 1Instalarea de sisteme de urmărire GPS 2Instalarea de sisteme de urmărire GPS 3Instalarea de sisteme de urmărire GPS 4Instalarea de sisteme de urmărire GPS 5Instalarea de sisteme de urmărire GPS 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre