• RU
 • Instalarea farurilor cu xenon, a luminilor de ceață și a farurilor cu xenon

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Farurile anti-ceata sunt un sprijin considerabil pentru sofer in conditii de vizibilitate redusa. Ele ilumineaza drumul. Totusi, la fabricarea acestora sunt utilizate becuri halogene, care nu lumineaza asa puternic. Pentru a spori luminozitatea, este instalat xenonul in lampile anti-ceata. Multi soferi opteaza pentru o instalare xenon. Va intrebati ce este xenonul? Este un gaz inert fara miros si culoare. Xenonul este un bun receptor al impulsurilor electrice, emitand o lumina foarte puternica. Mai exista si optiunea de a face instalarea farurilor cu xenon, in acest caz lampile deja din fabrica au xenon. Cei care sunt mai conservatori aleg instalarea farurilor de ceata.

  Avantajele montare xenon

  Ce tip de faruri sa utilizeze, fiecare sofer decide pentru sine. Totusi, sa vedem in ce constau avantajele xenonului, chiar este el asa de bun precum il lauda:

  1. lumina de la lampi cu xenon este aproape ca lumina de zi. Asadar, asigura o vizibilitate buna si este confortabila pentru ochi;
  2. lampile cu xenon sunt foarte rezistente, au un termen de exploatare mai mare, consuma putina energie, rezista la lovituri. Prin urmare, procurarea de lampi cu xenon va ajuta sa economisti bani frumosi;
  3. sunt usor de instalat si inlocuit.

  Instalare xenon - etape de lucru

  Pentru a instala xenonul este necesar de a face pregatiri. Se stinge motorul si se deconecteaza clema acumulatorului. Se instaleza un balast. De asemenea, sunt montate firele lampei. Dupa ce sunt facute aceste pregatiri se trece insasi la instalare. Etapele de lucru sunt urmatoarele:

  1. capacul de protectie al farurilor si firele de alimentare ale lampii sunt deconectate;
  2. lampa veche este scoasa din locul de montare;
  3. se fac orificii in capacul de protectie pentru cablare suplimentara;
  4. un bec cu xenon curat si fara grasimi este instalat in locul cuvenit;
  5. balonul este fixat;
  6. o garnitura rezistenta la umiditate este lipita de capacul de protectie;
  7. capacul de protectie este inchis si fixat.

  Procedura de montaj xenon sau montare becuri xenon trebuie de incredintat specialistilor. Chiar daca doriti sa instalati faruri simple anti-ceata, trebuie sa o faceti doar la un service specializat. Instalarea xenon va costa de la 235 lei, instalarea farurilor anticeata de la 588 lei. Ce fel de faruri sa utilizeze, fiecare sofer decide pentru sine.

  Instalare xenon, faruri anti-ceata si montaj becuri xenon la cauciucuridevara

  Cel mai bun loc pentru a va deservi automobilul este cauciucuridevara. Aici veti avea parte de un suport considerabil in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor.

  Autoservice nostru
  Instalarea farurilor de ceață și a farurilor cu xenon 1Instalarea farurilor de ceață și a farurilor cu xenon 2Instalarea farurilor de ceață și a farurilor cu xenon 3Instalarea farurilor de ceață și a farurilor cu xenon 4Instalarea farurilor de ceață și a farurilor cu xenon 5Instalarea farurilor de ceață și a farurilor cu xenon 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre