• RU
 • Instalarea duzelor de eșapament

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Sunt chiar asa de importante duzele pentru toba de esapament? Toba de esapament are menirea de a diminua eruptia de combustibil si sunetul de la functionarea motorului. Duzele sunt o parte indispensabila a tobei, servind si ca un accesoriu, in afara de functia de protectie. Functiile principale fiind, deci, de protectie, decorative si de sunet. Asadar, o instalare amortizatorului de sunet duze este o optiune obligatorie!

  Avantajele duzelor pentru toba de esapament

  Duzele pentru toba de esapament sunt un accesoriu important. Acum haideti sa specificam, mai in detalii, avantajele lor:

  1. - referitor la functia decorativa, aspectul exterior al masinii este imbunatatit considerabil;
  2. - exista optiunea de iluminare a gazelor de esapament;
  3. - ventilarea cilindrilor este imbunatatita datorita amplificarii de diferenta a presiunii;
  4. - amestecul de combustibil este, totalmente, ars;
  5. - datorita acestor duze motorul isi mareste puterea.

  Adresandu-va la un service autorizat, puteti alege duze pentru toba de esapament de orice model si culoare, conform propriilor gusturi. Este foarte important sa va adresati la un centru autorizat, ci nu la magazine dubioase cu marfa de proasta calitate. Instalarea duzelor la un centru va costa de la 340 lei. Nu este un pret atat de mare pentru un accesoriu atat de important.

  Instalarea duzelor la tobe de esapament in Chisinau

  Cautati un service bun pentru a va deservi masina? Locul nemaipomenit de ideal in acest scop este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul cu privire la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra. Asta fara doar si poate; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide, lucram cu viteza luminii;
  3. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul, cat de mult nu v-ati stradui. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Instalarea duzelor de eșapament 1Instalarea duzelor de eșapament 2Instalarea duzelor de eșapament 3Instalarea duzelor de eșapament 4Instalarea duzelor de eșapament 5Instalarea duzelor de eșapament 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre