• RU
 • Inspecția carterului de ulei al motorului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Inspectia tavii motorului

  Un loc predispus la defectiuni este tava motorului. Aceasta este amplasata in partea de jos a motorului, respectiv - mai predispusa la influenta negativa a factorilor mecanici. Tava motorului protejeaza pe acesta, asigurand functionarea sa normala. Plus, tava motorului mai apara si alte elemente de murdarire. Pentru a identifica posibilele defectiuni si a preveni consecintele dezastruoase a acestora se face inspectia tavii motorului.

  Care este sensul inspectiei tavii motorului?

  O inspectie a tavii motorului va va permite sa identificati urmatoarele:

  1. defectiunea tavii in urma loviturilor mecanice;

  2. aparitia fisurilor pe carcasa;

  3. variatia de temperatura influenteaza geometria acesteia, geometria este, semnificativ, incalcata.

  Daca inspectia identifica asa neregularitati, atunci, cel mai probabil, va fi nevoie de inlocuirea tavii. La defectarea serioasa a tavii, reparatia acesteia este imposibila. In orice caz, pentru a face inspectia tavii motorului trebuie sa va duceti la un service. Este nevoie de oameni cu abilitati, dar si cu conditii de lucru speciale. Adresarea la specialisti va fereste de consecinte imprevizibile, care va pot costa o sumedenie de bani. Aici avem in vedere scurgerile de lichide, supraincalzirea tavii, alimentarea insuficienta a motorului. Pretul procedurii incepe de la 500 de lei.

  Unde pot sa ma adresez cu privire la inspectia tavii motorului?

  Motorul isi face de cap? Cauciucuridevara va vine in ajutor. La noi lucreaza o echipa de specialisti nemaipomeniti. Acestia sunt, mereu, gata sa sara in ajutorul dumneavoastra. Noi va consultam referitor la orice problema posibila. Vom face inspectia necesara si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra. Puteti beneficia de preturi rezonabile. La noi lucrarile sunt efectuate rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare client. Pentru noi este foarte important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta. Veniti la noi! Nu o sa va para rau.

  Autoservice nostru
  Inspecția carterului de ulei al motorului 1Inspecția carterului de ulei al motorului 2Inspecția carterului de ulei al motorului 3Inspecția carterului de ulei al motorului 4Inspecția carterului de ulei al motorului 5Inspecția carterului de ulei al motorului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre