• RU
 • Inlocuiti varful de directie

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Aveti nevoie de inlocuirea varfului de directie? Dar ce este un varf de directie? Ne vom clarifica impreuna pas cu pas. Varful de directie este o piese prezenta in orice sistem de directie, indiferent de marca automobilului sau anul fabricarii acestuia. Piesa respectiva transmite forta de la un nod la altul. Varful este atasat de tija de directie. Structura unui varf de directie este urmatoare:o carcasa in care este inchisa balamaua, degetul filetat, o garnitura care asigura miscarea degetului in balama, apasarea cu arc a conexiunii, husa de praf sau portbagajul, inel de fixare, surub. Mobilitatea varfului de directie depinde de schimbarile in geometria sistemului de directie si a suspensiei. O dereglarea a varfului de directie poate duce la dereglarea intregului sistem.

  Cum sa inteleg ca varfurile de directie sunt defecte?

  Va ganditi daca varfurile de directie sau defectat sau nu? Sunteti intr-o dilema? Nu va ingrijorati! Noi va ajutam sa va lamuriti! Asadar, atrageti atentia la semnele de defectiune ale varfurilor de directie:

  1. - se simte o vibratie puternica langa volan;
  2. - se simt zdrancituri sau batai la volan atunci cand va deplasati pe suprafete neregulate;
  3. - sunt auzite batai din zona suspensiei;
  4. - pierderea stabilitatii directiei, chiar si atunci cand va deplasati pe drumuri cu suprafata neteda;
  5. - volanul iese de sub control, atunci cand treceti peste viteza de 60 km/h.
  6. - jocul volanului in repaus.

  Nu ignorati aceste simptome, adresati-va cat mai repede la un service auto. Cu asa ceva nu e de glumit. Nerezolvarea problemelor la timp poate avea consecinte dezastruoase.

  Inlocuirea varfului de directie in Chisinau - unde sa ma adresez pentru asta?

  Doriti sa inlocuiti varful de directie? Cel mai bun loc pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. Cauciucuridevara.md va va oferi tot suportul in toate problemele aparute. La noi lucreaza cei mai buni specialisti din domeniul de deservire auto. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra. Lucrarile se vor efectua calitativ si rapid. Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Va intrebati care este costul de inlocuire a varfurilor de directie? Procedura va costa de la 140 de lei. Nu credem ca veti gasi mai ieftin in oras. Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Propunem ceel mai superbe conditii pentru inlocuirea varfului de directie in Moldova! Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Inlocuirea varfului de directie 1Inlocuirea varfului de directie 2Inlocuirea varfului de directie 3Inlocuirea varfului de directie 4Inlocuirea varfului de directie 5Inlocuirea varfului de directie 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre