• RU
 • Repararea volanului cu masă dublă

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Volantul cu doua mase - doua discuri conectate printr-un sistem arc - amortizor, care asigura o functionare uniforma. Nu necesita un dispozitiv de amortizare in discul de ambreiaj.

  Volantul asigura rotirea si transmiterea energiei de rotire in sisteme, unde este nevoie de aceasta energie.

  Cum sa inteleg ca este necesara inlocuirea volantului cu doua mase?

  Volantul cu doua mase se defecteaza cel mai des ca urmare a uzurii esentiale, care are loc cu timpul. Volantul trebuie de schimbat aproximativ la fiecare 120 000 km deplasare. De asemenea, volantul se defecteaza in cazurile cand automobilul nu este intretinut bine. Mai exista cateva semne la care ar trebui sa atrageti atentia pentru a va da seama daca este necesara inlocuirea volantului cu doua mase:

  1. - zgomote straine la pornirea si oprirea motorului;
  2. - auziti zgomote cand motorul lucreaza, care dispar la incalzirea acestuia sau la apasarea pedalei ambreiajului;
  3. - corpul se supraincalzeste;
  4. - vibratii in zona ambreiajului;
  5. - scurgeri de ulei;
  6. - deformarea suprafetei.

  Cum are loc procesul de inlocuire?

  1. - Intai de toate se efectueaza o dezasamblare si o curatare completa a piesei;
  2. - Dupa dezasamblarea volantului, se realizeaza depanarea dispozitivului. Acum se stabileste ce piese pot fi restaurate si ce piese trebuie inlocuite cu altele noi;
  3. - Toate piesele care s-au uzat esential sunt inlocuite;
  4. - Suprafata de lucru a ambreiajului este restabilita;
  5. - Cand volantul este inlocuit, acesta va fi uns, sudat;
  6. - Calibrarea volantului;
  7. - Controlul calitatii. Dupa ce s-a fcaut controlul calitatii, carcasa volantului este acoperita cu o vopsea de protectie, conservata, etichetata si ambalata.

  Pentru inlocuirea volantului cu doua mase trebuie sa va adresati la un service. Acolo problema va fi rezolvata in doi timpi si trei miscari. Nu incercati sa faceti tentative de inlocuire desinestatator acasa. Costul procedurii incepe de la 1306 lei.

  Inlocuirea volantului cu doua mase in Chisinau

  Nu puteti lua o decizie referitor la locul unde va puteti deservi automobil? Noi venim cu un sfat util in acest sens. Locul cel mai potrivit pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. La noi veti avea parte de tot suportul in problemele aparute. Avem profesionistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra. Lucrarile de inocuire a furtunului de frana se vor efectua calitativ si rapid. Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Inlocuirea volantului cu doua mase 1Inlocuirea volantului cu doua mase 2Inlocuirea volantului cu doua mase 3Inlocuirea volantului cu doua mase 4Inlocuirea volantului cu doua mase 5Inlocuirea volantului cu doua mase 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre