• RU
 • Înlocuirea ventilatorului de răcire

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ventilatorul este o parte componenta importanta a sistemului de racire. Va dati seama ca odata cu defectiunea acestuia, intreg sistemul nu va functiona? Iar aceasta va duce la defectiunea altor elemente. Prin urmare, inlocuirea ventilatorului de racire este o masura strict necesara pentru a evita urmari grave precum saupraincalzirea motorului, ceea ce va duce la cheltuieli pentru reparatii sau inlocuirea chiar a motorului. Fiti de acord este mai ieftin sa inlocuiesti ventilatorul!

  Semnele care arata ca este necesara inlocuirea ventilatorului de racire?

  Inlocuirea ventilatorului de racire este o procedura ce nu trebuie amanata. Daca observati urmatoarele simptome, inseamna ca trebuie sa va adresati imediat la service:

  1. - temperatura lichidului de racire nu intra in normele limita;
  2. - lichidul de racire se epuizeaza permanent;
  3. - senzorul de pornire al ventilatorului nu se porneste;
  4. - ventilatorul nu se porneste deloc;
  5. - ventilatorul se porneste si se opreste de la sine;
  6. - ventilatorul este in functiune mereu.

  Procedura de inlocuire a ventilatorului de racire va costa de la 340 lei. Adresativa cat mai curand la service. Nu lasati de azi pe maine!

  Inlocuirea ventilatorului de racire in Chisinau

  As dori sa inlocuiesc ventilatorul de racire, unde ma pot adresa? Am nevoie de servicii calitative la preturi rezonabile! Locul perfect pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute, inclusiv si problema in cauza: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniul de deservire auto. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de oamenii nostri sunt calitative si rapide;
  3. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea ventilatorului de răcire 1Înlocuirea ventilatorului de răcire 2Înlocuirea ventilatorului de răcire 3Înlocuirea ventilatorului de răcire 4Înlocuirea ventilatorului de răcire 5Înlocuirea ventilatorului de răcire 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre