• RU
 • Înlocuirea turbinei auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Inlocuirea turbinei este o procedura deloc placuta, precum si oricare alta procedura legata de reparatia automobilului. Fiti de acord, nu credem ca cineva se va bucura cand i se va strica vreo piesa din automobil! Durata de viata a unei turbine depinde si de sofer, de stilul sau de conducere, de modul de alimentare a motorului. La motoarele cu combustibil, turbina poate rezista pana la 150 000 km deplasare, la cele cu diesel - 250 000. In orice caz, la primele semne suspecte, trebuie sa intreprindeti masuri de inlocuire turbina.

  De ce se defecteaza turbina si care sunt semnele defectiunii ei?

  De ce se defecteaza turbina? Ce semne indica acest fapt? Acestea sunt intrebari pe care soferii si le pun frecvent, caci turbina este un component ce iese din functiune, desi, de regula nu ar trebui sa fie asa. Haideti sa vedem care sunt aceste semne:

  1. - Scaderea caracteristicilor de lucru ale motorului;
  2. - Esapamente de culoare negru;
  3. - Materialele de lubrifiere se consuma rapid;
  4. - Zgomote stranii cu compresorul oprit;
  5. - Pete de ulei;
  6. - Jocul arborelui de directie;
  7. - Miros de ulei de motor supraincalzit;
  8. - Lumanarile de aprindere sunt inundate de ulei.

  Aceste semne nu trebuie de ignorat. Cum le observati, adresati-va la un centru de deservire auto. Acolo se va face diagnosticare si se va trece la masurile de eliminare a defectiunii.

  Schimbarea turbine - pas cu pas

  Inlocuirea turbinei trebuie lasata pe seama specialistilor. Desigur, daca nu doriti batai de cap in plus, dar si cheltuieli suplimentare pentru reparatii ulterioare? Asadar, inlocuirea turbinei consta din urmatorii pasi:

  1. - Se instaleaza turbina la locul sau original;
  2. - Este conectat sistemul de evacuare;
  3. - Cartusul turbinei este umplut cu ulei;
  4. - Roata compresorului este derulata - ar trebui sa se roteasca liber;
  5. - Conductele de scurgere si alimentare cu ulei sunt fixate;
  6. - Motorul este pornit;
  7. - Se verifica etanseitatea conexiunilor.

  Cauciucuridevara - cel mai potrivit loc pentru inlocuirea turbinei

  Nu stiti unde sa faceti schimb turbina? Service-ul cauciucuridevara cel mai potrivit loc pentru a face asta. Cu ajutorul nostru toate problemele aparute la automobilul dumneavoastra vor disparea fara urma. Echipa noastra de specialisti dedicati va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. In ceea ce priveste preturile, nu va faceti griji! Serviciile noastre sunt accesibile pentru buzunarul fiecaruia. De exemplu, o inlocuire turbina pret avantajos va incepe de la 690 de lei. Acestea sunt preturile pentru un disc. Va oferim cele mai bune conditii! Totul pentru confortul dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea turbinei 1Înlocuirea turbinei 2Înlocuirea turbinei 3Înlocuirea turbinei 4Înlocuirea turbinei 5Înlocuirea turbinei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre