• RU
 • Înlocuirea termostatului auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Are termostatul, intr-adevar un rol atat de important? Termostatul asigura temperatura optima a motorului si nu permite ridicarea acesteia. Daca supapele se uzeaza, motorul se va uza la randul sau. In caz de defectiune a termostatului reparatia acestuia este imposibila, asa ca se va face schimbarea termostatului. Prin urmare, rolul termostatului in functionarea normala a autoturismului, in general, nu poate fi contestat.

  Simptomele defectiunii termostatului

  O defectiune a termostatului trebuie identificata la timp, chiar daca oricum trebuie inlocuit, fiind defect el poate afecta si alte piese sau sisteme. Asadar, fiti atenti la simptomele defectiunii termostatului:

  1. - motorul se incalzeste cu dificultate;
  2. - temperaturile cresc prea repede si nu se opresc din crescut;
  3. - pornirea motorului neincalzit duce la supraincalzirea altor piese;
  4. - garnitura termostatului prezinta scurgeri;
  5. - conducta de rama inferioara este prea rece.

  In general, termostatele trebuie de schimbat la fiecare 30-45 mii km deplasare. In caz de observati asa simptome, precum cele mentionate mai sus, adresati-va la service. Doar in cadrul unui service este posibila rezolvarea tuturor problemelor eficient. Va intereseaza cat va costa procedura de schimbare a termostatului? Pretul pentru masura asta incepe de la 340 lei.

  Schimbarea termostatului in Chisinau

  Service-ul potrivit pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest service veti avea parte de sprijinul intreg referitor la problemele aparute, inclusiv si schimbarea termostatului: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Avem echipament de ultima ora;
  4. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea termostatului 1Înlocuirea termostatului 2Înlocuirea termostatului 3Înlocuirea termostatului 4Înlocuirea termostatului 5Înlocuirea termostatului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre