• RU
 • Înlocuirea tamburilor de frână în Moldova

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Tamburul de frana reprezinta un important element al sistemului de frana. Acesta se afla la rotile din spate ale unui automobil. Tamburii folosesc cilindrii rotilor, pentru a apasa placutele de frana, si sa incetineasca roata. Aceste elemente au, si ele, un rol important in procesul de franare. Astfel este foarte importanta functionarea normala a lor. Nu trebuie de permis iesirea lor din functiune, asta ar putea duce la urmari grave.

  Ca sa va dati seama cand trebuie de facut inlocuiri tamburul de frana, va prezentam urmatoarele indicii:

  1. Un tambur din spate trebuie schimbat la fiecare 80 000 - 140 000 km. Diagnosticarea trebuie facuta la fiecare 60 000 km.

  2. Se simte o oarecare vibratie la pedala de frana;

  3. Se aude un scartait atunci cand apasati pe pedala de frana;

  4. Frana de parcare nu mai functioneaza.

  Etapele procedurii de inlocuire a tamburilor de frana

  Un tambur de frana defectat prezinta un pericol enorm pentru viata soferului si a pasagerilor sai, dar si pentru ceilalti participanti la trafic. Iata de ce la aparitia primelor semnale de defectiune, trebuie sa va adresati imediat specialistilor pentru inlocuirea tamburilor de frana cu discuri. In continuare va oferim unele detalii despre asta. Etapele procedurii date sunt urmatoarele:

  • Trebuie slabita maneta franei de mana;

  • Masina este fixata pe un cric sau un lift;

  • Sunt scoase rotile din spate;

  • Se face demontarea partii vechi;

  • Trebuie de curatat unitatea de rugina si murdarie.

  • Se instaleaza un nou tambur.

  • Este reglata frana de mana.

  Inlocuirea tamburului de frana in Chisinau  pret

  Stati pe ganduri unde puteti sa inlocuiti tamburul de frana? Cauciucuridevara.md este locul cel mai potrivit pentru a face asta. Aici va asteapta adevarati maestri in meseria lor. Ei efectueaza sarcinile intr-un mod rapid si calitativ. Va intrebati care este costul inlocuirii tamburului de frana? Va propunem un avantajos pret inlocuire tamburi de frana? Pretul pentru repararea suspensiei va incepe de la 382 de lei. Avem o abordare responsabila in ceea ce priveste lucrarile noastre. Clientii sa ramana multumiti, asta e cea mai buna rasplata pentru noi. Convingeti-va personal de asta, apelati la serviciile noastre. Nu veti gasi nicaieri in alta parte asa oferte avantajoase.

  Autoservice nostru
  Înlocuirea tamburilor de frână 1Înlocuirea tamburilor de frână 2Înlocuirea tamburilor de frână 3Înlocuirea tamburilor de frână 4Înlocuirea tamburilor de frână 5Înlocuirea tamburilor de frână 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre