• RU
 • Înlocuirea supapei motorului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cand trebuie de facut inlocuirea supapei motorului?

  Inlocuirea rulmentilor arborelui cotit este o etapa obligatorie in revizia motorului. Inlocuirea de inalta calitate a acestor elemente garanteaza o functionare lunga si fara probleme a motorului, dar numai profesionistii pot efectua reparatii cu competenta.

  Determinati fara echivoc ca biela si rulmentii principali sunt uzati si necesita inlocuire, doar mecanicii auto cu experienta pot. Dar exista semne prin care un sofer poate intelege ca este timpul sa viziteze un service specializat pentru a inlocui aceste elemente:

  • un ciocanit metalic clar care insoteste functionarea motorului si care persista la diferite turatii;

  • scaderea brusca nerezonabila a presiunii uleiului in motor sub nivelul maxim admis.

  Daca nu facet inlocuirea captusilor motorului la timp, vor fi urmari grave. Spre exemplu, distanta dintre captuselile noului motor este de 0,085-0,14 mm. In timpul spargerii, jocul creste pana la conditii normale de functionare:pentru rulmentii de biele este de 0,2-0,25 mm, pentru rulmenti principali - 0,24-0,3 mm.

  Depasirea valorii permise de joc aduce cu sine riscuri mari, cum ar fi uzura prematura a arborelui cotit, compresie redusa pana cand pistonul loveste chiulasa si supapa si scaderea puterii utile a vehiculului.

  Inlocuirea supapei motorului

  Supapele motorului auto functioneaza in conditii destul de extreme. Ele sunt supuse, permanent, la influenta coroziunii, temperaturilor ridicate si influentei inertiei. Asadar, inlocuirea supapei motorului supapelor este o masura care va trebui de facut mai devreme sau mai tarziu. Fiabilitatea etansarii camerei de ardere este redusa si motorul isi pierde puterea. Daca sunteti interesat sa inlocuiti supapele motorului, costul unei astfel de lucrari este de la 1784 lei, in afara de pretul componentelor.

  Macar ca supapele sunt fabricate din otel rezistent la caldura, ca urmare a functionarii „la cald”a mecanismului de distributie a gazului, supapele isi pierd capacitatea de a preveni pierderile hidraulice.

  Unde ma pot adresa pentru inlocuirea supapei?

  Veniti la cauciucuridevara pentru a face inlocuirea supapei! O echipa superba va asteapta, o echipa care este capabila sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Nu amanati! Nu riscati cu automobilul. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea supapelor și a garniturilor motorului 1Înlocuirea supapelor și a garniturilor motorului 2Înlocuirea supapelor și a garniturilor motorului 3Înlocuirea supapelor și a garniturilor motorului 4Înlocuirea supapelor și a garniturilor motorului 5Înlocuirea supapelor și a garniturilor motorului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre