• RU
 • Înlocuirea și spălarea radiatorului de încălzire

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Deseori apare problema incalzirii salonului. Infundarea radiatorului incalzitorului este cauza! Acesta, la randul sau, se infunda din cauza unui lichid de racire de proasta calitate, apa etc. Spalarea radiatorului este solutia cea mai raspandita. Daca defectiunile sunt grave, atunci veti fi nevoiti sa schimbati miezul incalzitorului. Astfel de probleme trebuie rezolvate cat mai curand.

  Cand este necesara spalarea radiatorului incalzitorului?

  Exista cateva semne care va indica necesitatea de spalare a radiatoruilui cuptorului. Iata-le:

  1. - Se acumuleaza murdarii. Cu timpul in radiator se acumuleaza murdarii, praf, particule solide. Eliminarea acestora se va face cu solutii speciale.
  2. - Canalele sunt infundate. Atunci cand este folosit un antifriz de proasta calitate se formeaza depuneri solide. Drept urmare, canalele sunt infundate. Atunci cand depunerile sunt prea puternice, spalarea nu va da nici un efect. In asemenea cazuri, se va face inlocuirea radiatorului.
  3. - Se recomanda de a folosi lichide calitative, de a inlocui filtru de habitaclu, de a controla lucrul echipamentului electronic. Asta va va permite sa preveniri o serie de probleme cum ar fi supraincalzirea motorului, ridicarea prsiunii in sistemul de racire si multe altele.

  Cel mai important in toate cazurile este sa va adresati la un service la timp, pentru rezolvarea problemelor. Acolo specialistii vor analiza situatia si vor decide daca e suficienta spalarea radiatorului sau va trebui de inlocuit. Spalarea radiatorului va costa de la 70 lei, iar inlocuirea - 1767 de la lei. Indiferent de ce procedura aveti nevoie, nu incercati sa intreprindeti ceva acasa! Veti face mai rau!

  Am probleme cu radiatorul incalzitorului, cine ma poate ajuta?

  Aveti probleme cu radiatorul incalzitorului? Cel mai bun loc pentru a scapa de ele este cauciucuridevara. Cauciucuridevara va va ajuta sa va debarasati de toate problemele aparute la automobilul dumneavoastra. Echipa noastra va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Avem cel mai bun echipament, de asemenea. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Curățarea și înlocuirea radiatorului de încălzire 1Curățarea și înlocuirea radiatorului de încălzire 2Curățarea și înlocuirea radiatorului de încălzire 3Curățarea și înlocuirea radiatorului de încălzire 4Curățarea și înlocuirea radiatorului de încălzire 5Curățarea și înlocuirea radiatorului de încălzire 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre