• RU
 • Înlocuirea radioului auto original

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Inlocuirea radioului

  Radioul sau, mai bine zis, recorderul, este un accesoriu indispensabil in orice autoturism. Ce placut e sa conduci masina si, intre timp, sa asculti muzica preferata! 

  Datorita tehnologiilor ce evolueaza permanent, un recorder permite nu doar de a asculta muzica, ci si de a privi filme, a naviga pe internet, a monitoriza starea autoturismului etc. Prin urmare, inlocuirea recorderului e o optiune destul de populara, caci fiecare vrea sa fie in pas cu lumea. In afra de asta, inlocuirea poate fi necesara din cauza defectarii celei vechi.

  Ce presupune procedura?

  V-ati decis sa schimbati radioul? Cel vechi s-a defectat sau, pur si simplu, doriti un radiou mai performant? Va intereseaza detalii despre procedura de inlocuire? Noi venim cu lamuriri in acest sens. Atrageti atentia la esenta procedurii:

  1. demontarea radioului vechi;

  2. montarea dispozitivului nou (acesta poate fi un receiver, radiou, FM dispozitiv etc.);

  3. conectarea firelor;

  4. deasemenea, se face conectarea firelor de comunicatie, folosindu-se un orificiu ISO;

  5. update al parametrilor.

  Un radiou nou va ridica starea de confort in timpul sofatului, ceea ce are un efect pozitiv si asupra starii fizice si psihologice. Acum veti putea asculta cea mai buna muzica cu un sunet exceptional. Plus si multe alte beneficii va va aduce dispozitivul nou. Adresati-va chiar acum la un service pentru a face inlocuirea. Inlocuirea radioului va costa de la 546 lei.

  Avantajele inlocuirii radioului

  • sunetul este imbunatatit, in mare parte datorita posibilitatii de a seta diverse moduri de sunet;

  • posibilitatea de a conecta diverse accesorii;

  • are loc pentru cartela-sim;

  • posibilitatea de a va conecta la internet;

  • puteti conecta si dispozitive mai complexe.

  Inlocuirea radioului la cauciucuridevara

  Locul potrivit in vederea deservirii automobilului este cauciucuridevara. La noi veti avea parte de un suport considerabil in toate problemele aparute. Echipa de profesionisti pe care o avem, va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor.

  Autoservice nostru
  Înlocuirea sistemului stereo 1Înlocuirea sistemului stereo 2Înlocuirea sistemului stereo 3Înlocuirea sistemului stereo 4Înlocuirea sistemului stereo 5Înlocuirea sistemului stereo 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre