• RU
 • Înlocuirea servodirecției

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  In ziua de azi este imposibil de imaginat un automobil, care sa nu aiba servodirectie la volan. Cat e de placut sa conduci cand volanul este usor manevrabil si toate comenzile sunt indeplinite la timp! Dar ce se intampla atunci cand volanul este greu de manevrat? Asta este incomod. Dar in primul rand, este periculos. Un automobil care nu poate fi controlat este supus unui risc mare de accident, iar urmarile pot fi cele mai dezastruoase. Prin urmare, pentru a preveni astfel de situatii tragice, trebuie atras atentie la lichid de servo directie si de facut inlocuire servodirectie la timp. Doar in asa mod va veti asigura viata si securitatea proprie, a pasagerilor dumneavoastra, dar si a tuturor celorlalti participanti la trafic.

  Ce ne indica despre defectiunea servodirectiei?

  Ca sa va dati seama despre defectarea servodirectiei este foarte simplu. Sunt simptome exacte ce ne comunica acest fapt. Atrageti atentia la aceste simptome:

  1. - volanul este foarte greu de controlat. Este posibil sa fi nimerit aer in servodirectie;
  2. - atunci manevrati cu volanul acesta se da inapoi, iarasi o dificultate in procesul de conducere a automobilului;
  3. - volanul este prea usor de manevrat. Desi la prima vedere pare un aspect pozitiv, asta nu e chiar asa.

  Adresarea la service este recomandata in asemenea cazuri. Acolo se va face repararea sau inlocuirea servodirectiei, ori inlocuire ulei servodirectie. In orice caz nu trebuie de amanat adresarea la service. Doar la service toate problemele vor fi rezolvate.

  Inlocuirea servodirectiei in Chisinau

  Daca nu v-ati decis unde sa faceti schimbarea servodirectie, veniti la cauciucuridevara. Specialistilor nostri nu le este frica fata de oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta. Avem grija clientii sa ramana multumiti de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, completare lichid servodirectie o sa va coste de la 184 lei. Veniti la service-ul nostru auto! Nu veti regreta nici o clipa! Oferim cele mai bune conditii! Nu ratati sansa de a beneficia de ele. Nicaieri in alta parte nu veti mai gasi asa ceva!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea servodirecției 1Înlocuirea servodirecției 2Înlocuirea servodirecției 3Înlocuirea servodirecției 4Înlocuirea servodirecției 5Înlocuirea servodirecției 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre