• RU
 • Inlocuirea senzorului de viteza

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Senzorul de viteza ofera informatii despre numarul de turatii, ce sunt transmise de la cutia de viteze la rotile automobilului. Senzorul primeste informatia, o transforma in semnal electronic, dupa care o transmite unitatii electronice de comanda. Defectarea acestui senzor va aduce multe probleme. Va inchipuiti situatia cand va deplasati cu automobilul, dar nu stiti exact cu ce viteza? Suna ca intr-un film de groaza nu-i asa? Pentru a evita fel de fel de accidente, trebuie de facut inlocuirea senzorului de viteza la timp.

  Defectele senzorului de viteza

  Cum sa ne dam seama ca senzorul de viteza s-a defectat? Trebuie sa luati in seama aceste semnale:

  1. - vitezometrul lucreaza instabil si arata datele incorecte;
  2. - arata 0 km/h;
  3. - motorul lucreaza instabil sau se opreste in plin mers;
  4. - creste consumul de combustibil;
  5. - erorile P0500 - lipsa semnalului senzorului, P0503 - intreruperea semnalului senzorului.

  Deseori, astfel de probleme apar ca urmare defectiunii contactelor in spatiul senzorului, firele conexe cu unitatea centrala de comanda sunt defecte, alte defecte mecanice ale senzorului.

  De indata ce observati asa simptome, adresati-va la un centru de deservire auto. Problema trebuie rezolvata prompt. In caz contrar exista pericol de accidente. Nu riscati cu siguranta si viata dumneavoastra, faceti inlocuirea senzorului de viteza la timp.

  Inlocuirea senzorului de viteza - unde sa ma adresez pentru asta?

  Cel mai bun loc pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. Cauciucuridevara.md va va oferi un suport considerabil in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Va intrebati care va fi pretul pentru inlocuirea senzorului de viteza? Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Pretul este de la 160 de lei. Noi ne straduim sa oferim cele mai bune conditii pentru clientii nostri. Nu ratati sansa de a va salva automobilul cu asa conditii avantajoase. Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Inlocuirea senzorului de viteza 1Inlocuirea senzorului de viteza 2Inlocuirea senzorului de viteza 3Inlocuirea senzorului de viteza 4Inlocuirea senzorului de viteza 5Inlocuirea senzorului de viteza 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre