• RU
 • Înlocuirea senzorului de oxigen

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ce este Sonda Lambda? Cum functioneaza? Incercam sa va raspundem la aceste intrebari. Sonda lambda - senzor instalat in tractul de evacuare. Acest senzor controleaza nivelul de oxigen din gazele de esapament. De asemenea, functionarea motorului si resursele sale depind de acest senzor.

  Ce poate afecta functionarea normala a senzorului de presiune? Aici avem in vedere diverse murdarii, sau daca motorul este uzat, atunci uleiul ars va afecta senzorul de oxigen. De asemenea, o ermetizare insuficienta a tractului de evacuare va afecta lucrul senzorului dat. In caz de defectiune, se cere inlocuirea sondei lambda.

  Inlocuirea sondei lambda - cand trebuie de facut?

  Nu stiti exact in ce stare se afla senzorul de oxigen? Nu va puteti da seama daca trebuie sa faceti inlocuirea sondei lambda? Haideti sa ne clarificam impreuna. Observati, in continuare, unele simptome ale defectiunii senzorului dat:

  1. Indicatorul Check Engine s-a aprins;
  2. In timpul deplasarii se simt smucituri;
  3. Motorul a inceput sa functioneze cu mai putina putere;
  4. Consumul de combustibil a crescut;
  5. Testul de calitate al evacuarii a esuat.

  Aceste semnale indica necesitatea de a inlocui sonda lambda. Asadar, daca observati macar unul dintre ele, plecati imediat la service. Nu pierdeti timpul. Inlocuirea sondei lambda va costa de la 120 de lei.

  Inlocuirea senzorului de oxigen cu ajutorul cauciucuridevara

  Doriti un service bun, unde se lucreaza calitativ si la preturi accesibile? Cauciucuridevara este acel loc. La noi orice problema legata de automobil este usor de rezolvat. Specialistii nostri vor putea inlocui senzorul sonda lambda in pasi rapizi. Preturile noastre sunt accesibile tuturor. Rezultate bune ale lucrarilor noastre si clientii multumiti - nu este doar un scop pentru noi, ci si cea mai mare rasplata. Alegeti cel mai bun service din oras si n-o sa regretati alegerea facuta! Promitem! Va steptam cu drag la service-ul nostru.

  Autoservice nostru
  Înlocuirea senzorului de oxigen 1Înlocuirea senzorului de oxigen 2Înlocuirea senzorului de oxigen 3Înlocuirea senzorului de oxigen 4Înlocuirea senzorului de oxigen 5Înlocuirea senzorului de oxigen 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre