• RU
 • Înlocuirea senzorului de nivel de combustibil

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Senzorul de combustibil indica nivelul de combustibil din rezervor. Sunteti de acord, ar fi fost mult mai dificil de monitorizat nivelul de combustibil fara acest senzor? Am inteles, cu totii, ca acest senzor este foarte util. Dar cum intelegem ca acesta a iesit din functiune si este necesara inlocuirea senzorului de combustibil? Va spunem imediat. Iata care sunt semnele ca senzorul trebuie schimbat:

  1. indicii care arata nivelul de combustibil arata informatii false;
  2. becusorul nu se aprinde.

  Prin urmare, de observati neregularitati in indicii senzorului, duceti automobilul imediat la un service auto. Acolo, se va decide concret masura ce trebuie luata pentru a rezolva problema.

  Inlocuirea senzorului de combustibil

  Pentru inlocuirea senzorului de presiune trebuie de adresat la specialisti. Nu este recomandabil de a face asta acasa. Lasati totul pe seama oamenilor cu cunostintele si experienta necesara. Va informam despre etapele procedurii respective in cele ce urmeaza:

  1. Ca prim pas se face scurgerea combustibilului din rezervor.
  2. Se scoate capacul de protectie din plastic din rezervorul de combustibil.
  3. Trebuie de deconectati stecherul cu fire de la regulator.
  4. Se desurubeaza si se scot toate tuburile.
  5. Se scoate senzorul vechi si se instaleaza unul nou.
  6. Conexiunea se face conform regulilor.
  7. Asamblarea se realizeaza in ordine inversa.

  Procedura va costa de la 362 de lei. Pretul exact depinde de marca si tipul automobilelor.

  Unde sa ma adresez pentru senzorului de combustibil?

  Credeti ca aveti nevoie de inlocuirea senzorului de combustibil? Nu stiti la ce service sa va duceti? Veniti la cauciucuridevara! Suntem cei mai buni din domeniu. La noi sunt specialisti calificati, ce vor rezolva prompt oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj de ultima ora, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Nu amanati cu procedura data! Nu riscati cu automobilul. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea senzorului de nivel de combustibil 1Înlocuirea senzorului de nivel de combustibil 2Înlocuirea senzorului de nivel de combustibil 3Înlocuirea senzorului de nivel de combustibil 4Înlocuirea senzorului de nivel de combustibil 5Înlocuirea senzorului de nivel de combustibil 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre