• RU
 • Înlocuirea senzorului de lichid de răcire

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Senzorul de temperatura al lichidului de racire este un element al sistemului de racire electronic. Acest element raspunde de reglarea termica a motorului. Temperatura lichidului de racire este fixata. Informatia este afisata pe ecran. In asa mod, soferul are posibilitatea de a monitoriza lucrul motorului si starea lui. Iar in caz de observa unele neregularitati, sa stie ca trebuie sa se adreseze la specialisti. Prin urmare, va prezentam unele indicii, care indica ca este necesara inlocuirea senzorului de temperatura:

  1. Este aprins becusorul „Verificati motorul”. 
  2. Consumul de combustibil creste considerabil. Din cauza informatiilor incorecte pe care le primeste ECU despre cantitatea de combustibil, aceasta nu poate furniza motorului volumul necesar de combustibil.
  3. Motorul functioneaza anormal.
  4. Oprirea motorului. 
  5. Functionare incorecta a ventilatorului de racire a radiatorului. Se intalnesc cazuri cand ventilatorul nu porneste deloс. In alte situatii, ventilatorul porneste doar in cazul cand este pornit modul de urgenta. A treia problema consta in functionarea ventilatorului cand motorul este rece.

  Inlocuirea senzorului de temperatura

  Pentru a inlocui senzorul de temperatura trebuie sa va adresati numaidecat specialistilor. Nu incercati singuri sa intreprindeti ceva. Veti face doar mai rau. Lasati totul pe seama specialistilor. Ca sa va creati o impresie generala despre intreg procesul, va prezentam urmatoarele informatii:

  1. Este deconectat firul de la clema acumulatorului.
  2. Lichidul din radiatorul sistemului de racire trebuie scurs partial.
  3. Este demontat amortizorul de admisie.
  4. Trebuie de apasat elementul de retinere al blocului cablajului. Apoi trebuie de deconectat blocul ejector.
  5. Este necesar de desurubat senzorul din carcasa termostatului.
  6. Se conecteaza un aparat de testare si este masurata rezistenta. 
  7. In caz ca rezistenta se abate de la norma, este necesar de inlocuit senzorul.
  8. Instalarea senzorului se efectueaza in ordinea inversa a demontarii.

  La noi procedura va costa de la 193 de lei.

  Inlocuirea senzorului de temperatura in Chisinau

  Cauciucuridevara este locul potrivit unde aveti posibilitatea de a face inlocuirea senzorului de temperatura la cele mai avantajoase conditii! O echipa exceptionala de specialisti va asteapta. Este capabila sa solutioneze orice dificultate legata de exploatarea autoturismului dumneavoastra. Dispunem de echipament performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Pentru noi este important ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Nu amanati deservirea automobilului! Nu riscati cu automobilul si cu securitatea dumneavoastra. Veniti la noi chiar acum! Nu veti regreta nici o clipa!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea senzorului de lichid de răcire 1Înlocuirea senzorului de lichid de răcire 2Înlocuirea senzorului de lichid de răcire 3Înlocuirea senzorului de lichid de răcire 4Înlocuirea senzorului de lichid de răcire 5Înlocuirea senzorului de lichid de răcire 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre