• RU
 • Înlocuirea senzorului de detonare

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ce intelegem prin termenul de detonare in acest caz? Detonare - numim situatia cand functionalitatea motorului se abate de la norma. In asemenea situatie se aprinde amestecul de combustibil-aer. Senzorul de detonare este menit sa previna astfel de situatii periculoase si sa dea de stire la timp despre o asemenea posibilitate. Senzorul de detonare, de asemenea, ajuta la economisirea consumului de combustibil si permite motorului sa atinga puterea maxima.

  Cum sa ne dam seama ca trebuie de inlocuit senzorul de detonare? Observati unele semne:

  1. Se observa supraincalzirea motorului intr-un mod nejustificat.
  2. Depuneri excesive de carbon pe suprafata bujiilor.
  3. Creste consumul de combustibil.
  4. Este in scadere performanta de acceleratie a vehiculului .
  5. Vehiculul pierde din putere.
  6. Are loc aprinderea.

  De indata ce observati astfel de simptome la automobilul dumneavoastra, nu trebuie sa amanati vizita la service. Inlocuirea senzorului de detonare trebuie facuta in mod urgent.

  Inlocuirea senzorului de detonare - cum are loc procesul?

  Inlocuirea senzorului de detonare se axeaza pe urmatoarele directii:

  1. Surubul care leaga senzorul de detonare de suprafata blocului motor al vehiculului este demontat.
  2. Elementul defect al sistemului electronic este deconectat, iar in locul acestuia este instalat un nou senzor. ca senzorul sa arate informatia exacta, trebuie bine de strans surubul care il conecteaza la motor. Daca senzorul nu este strans bine, atunci citirile sale vor fi inexacte.

  Nefectuarea procedurii la timp poate duce la urmari foarte grave precum arderea motorului, eliminarea unui volum marit de gaze de esapament, accidente foarte grave etc.

  Masura respectiva de inlocuire va costa de la 540 lei la noi la service.

  Inlocuirea senzorului de detonare la cauciucuridevara

  Veniti la cauciucuridevara pentru a face inlocuirea senzorului de detonare! O echipa superba va asteapta, o echipa care este capabila sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Nu amanati! Nu riscati cu automobilul. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea senzorului de detonare 1Înlocuirea senzorului de detonare 2Înlocuirea senzorului de detonare 3Înlocuirea senzorului de detonare 4Înlocuirea senzorului de detonare 5Înlocuirea senzorului de detonare 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre