• RU
 • Înlocuirea senzorului arborelui cotit

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Senzorul arborelui cotit este un element destul de important. Insa ca si toate celelalte elemente el este afectat de careva factori. In cazul acesta, inamicii tensiunea de la bord si fortele termodinamice si mecanice. Acesti fatori influenteaza negativ starea senzorului arborelui cotit. Decat reparatia propriu-zisa, se alege inlocuirea senzorului arborelui cotit. Haidti sa vedem care sunt semnele care indica defectiunea senzorului arborelui cotit si necesitatea de a-l inlocui:

  1. Pierderea acceleratiei motorului si o scadere a dinamicii vehiculului.
  2. Ralanti instabil cu modificari spontane.
  3. Detonare in motor sub sarcini dinamice.
  4. Motorul se opreste periodic. Pe tabloul de bord sunt indicate erori. 

  Arborele cotit are doi senzori similari ca structura:senzorul de pozitie a arborelui cotit si senzorul de turatie a arborelui cotit. Acestia lucreaza in perechi la o singura sarcina. Sarcina consta in sincronizarea alimentarii cu combustibil cu momentul aprinderii. Daca unul se defecteaza, inlocuirea senzorilor trebuie facuta in ambele locuri.

  Inlocuirea senzorului arborelui cotit:pas cu pas

  1. Deconectarea completa a sistemului electric de bord.
  2. Deconectarea conectorulului cablului principal de la senzor.
  3. Trebuie de desurubat suportul senzorului. Asta este cel mai complicat in procesul de inlocuire a senzorului. Actiunea este complicat de intreprins din cauza temperaturii si a influentelor atmosferice.
  4. Este demontat senzorul vechi si instalat cel nou.
  5. Se fixeaza si reconecteaza conectorul.
  6. Bateria este conectata. Urmeaza, insasi, testarea senzorului prin pornirea motorului.

  Inlocuirea senzorului arborelui cotit pret

  Daca nu v-ati decis unde sa faceti inlocuirea senzorului arborelui cotit, veniti la cauciucuridevara. Specialisti de vaza va stau la dispozitie. Vom rezolva toate problemele legate de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta sa ne indeplinim sarcinile rapid si calitativ. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, procedura despre care vorbim va costa in mediu de la 338 lei. Va oferim cele mai bune conditii pentru inlocuirea senzorului arborelui cotit. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea senzorului arborelui cotit 1Înlocuirea senzorului arborelui cotit 2Înlocuirea senzorului arborelui cotit 3Înlocuirea senzorului arborelui cotit 4Înlocuirea senzorului arborelui cotit 5Înlocuirea senzorului arborelui cotit 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre