• RU
 • Înlocuirea senzorului arborelui cu came

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Senzorul arborelui cu came are grija de functionarea corecta a unitatii de putere. Senzorul respectiv determina pozitia unghiulara a mecanismului de distributie a gazului in dependenta de pozitia arborelui cotit. Informatiile sunt trimise catre sistemul de management al motorului. In asa mod, este controlata aprinderea si injectia. Asadar, in caz de acest sensor nu functioneaza corect, pot aparea probleme mari. Cum sa-mi dau seama daca este ceva defect cu acest senzor sau daca trebuie inlocuirea senzorului arborelui cu came? Va vom prezenta semnele care indica ca ceva este in neregula cu acest senzor. Semnele unui senzor al arborelui cu came defect sunt urmatoarele:

  1. Motorul nu se porneste.
  2. Consum marit de combustibil.
  3. Detonatie in motor sub sarcini dinamice.
  4. Unitatea de putere incalzita functioneaza instabil la ralanti.
  5. Scade sau creste de la sine numarul de rotatii.
  6. In timpul condusului nu functioneaza bine dinamica.
  7. Se aprinde semnalul „check engine”.

  Cand trebuie de facut inlocuirea senzorului arborelui cu came?

  1. Carcasa senzorului este deteriorata.
  2. Se observa scurtcircuite sau intreruperi in partea electrica.
  3. Supraincalzire in compartimentul motor.
  4. Pierderea ermetizarii in carcasa si patrunderea de umiditate sau ulei in ea.

  Odata ce ati observat unul dintre aceste simptome, sa stiti ca trebuie de facut inlocuirea senzorului arborelui cu came. Adresati-va la un centru de deservire auto specializat. Procedura va costa de la 100 de lei.

  Inlocuirea senzorului arborelui cu came la cauciucuridevara

  Cauciucuridevara - solutia perfecta pentru a va solutiona problemele parvenite in exploatarea autoturismului dumneavoastra. Cei mai ilustri mesteri din domeniul deservirii auto sunt gata sa se apuce de treaba. De asemenea, dispunem de un utilaj performant, datorita caruia orice scop este realizabil. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt mai mult decat accesibile. Veniti la service-ul nostru auto! Nu veti regreta alegerea facuta!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea senzorului arborelui cu came 1Înlocuirea senzorului arborelui cu came 2Înlocuirea senzorului arborelui cu came 3Înlocuirea senzorului arborelui cu came 4Înlocuirea senzorului arborelui cu came 5Înlocuirea senzorului arborelui cu came 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre