• RU
 • Înlocuirea senzorilor ABS

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Sistemul ABS are ca menire principala prevenirea blocajului rotilor in momentul franarii bruste. Asta va preveni posibilitatea de pierdere a controlului asupra automobilului. Nu este asa de complicat de a observe semnele defectarii. Sa vedem, totusi, care sunt acestea:

  1. S-a aprins indicatorul ABS pe tabloul de bord;
  2. Sistemul nu functioneaza;
  3. S-a aprins indicatorul TRC.

  Cum observati asa ceva, adresati-va imediat la un centru de deservire auto!

  Inlocuirea senzorului ABC

  Inlocuirea unui senzor ABS poate parea simpla la prima vedere, dar totul nu este chiar asa. Daca nu doriti sa daunati automobilului,precum si securitatii dumneavoastra in timpul exploatarii acestuia, lasati ideea la o parte. Adresati-va specialistilor. Va este interesant, totusi, cum are loc procesul de inlocuire. Procedeull de lucru este urmatorul:

  1. Este pusa frana de mana;
  2. Se scot clemele bateriei;
  3. Este deconectat conectorul senzorului;
  4. Roata este scoasa;
  5. Este desurubat elementul de fixare al senzorului;
  6. Elementele de fixare ale firului senzorului din salon sunt scoase;
  7. Este scos senzorul si cablurile acestuia;
  8. Instalarea unui senzor nou.

  Inlocuirea senzorului ABC costa de la 240 lei.

  Inlocuirea senzorului ABS la cauciucuridevara

  Cauciucuridevara este locul ideal pentru a face inlocuirea senzorului ABS! O echipa superba va asteapta. Suntem in stare sa rezolvam oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Nu amanati! Nu riscati cu automobilul. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta! Nu ratati sansa de a beneficia de cele mai calitative servicii la cele mai bune preturi.

  Autoservice nostru
  Înlocuirea senzorilor ABS 1Înlocuirea senzorilor ABS 2Înlocuirea senzorilor ABS 3Înlocuirea senzorilor ABS 4Înlocuirea senzorilor ABS 5Înlocuirea senzorilor ABS 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre