• RU
 • Înlocuirea semi-axei și a rulmentului semi-axei

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Semiaxa (osia) se prinde cu angrenajele, ca efect arborele cardanic se roteste, angrenajele in reductor se misca, automobilul incepe deplasarea. Osia se uzeaza cu timpul. Asta se intampla din cauza supraincarcarii. In asa cazuri se recomanda inlocuirea arborelui osiei.

   

  Cand trebuie de schimbat arborele osiei?

  1. - Arborele osiei trebuie inlocuit atunci cand filetul de pe acesta este deteriorat. Suruburile care fixeaza roata nu pot fi stranse, se deruleaza. Celalalt capat al arborelui puntii este introdus in cutia de viteze a axei spate, la celalalt capat sunt caneluri, daca se imbina, arborele axei se va opri cu totul, deoarece nu se va cupla cu angrenajele. Apoi o roata va sta pe loc, iar cealalta se va invarti.
  2. - Un alt caz in care arborele axei trebuie inlocuit este acel moment cand rulmentul este uzat sau inelul de retinere este decojit. Daca inelul s-a desprins de pe locul sau, atunci roata din spate va avea joc. Daca exista o problema cu rulmentul, atunci va aparea zgomot la una dintre rotile din spate. 

  Cand este necesara inlocuirea rulmentului arborelui osiei?

  Rulmentul arborelui osiei trebuie inlocuit in urmatoarele cazuri:

  1. - Piesa este deformata sau indoita. Intr-o astfel de stare piesa este imposibil de reparat;
  2. - Flansa arborelui a fost grav deteriorata. Cum sa inteleg asta? Observati ca piesa este deteriorata sau firul este rupt. Cand conduceti pe roti dezechilibrate sau cand suruburile rotilor sunt prea stranse, deteriorarea flansei este inevitabila;
  3. - Mansonul nu mai face fata sarcinilor sale de fixare. In asa situatii, intregul arbore trebuie inlocuit;
  4. - Canelurile piesei au fost foarte uzate;
  5. - Daca locul de fixare a rulmentului a fost deteriorat, atunci, insasi, rulmentul trebuie schimbat.

  Pentru inlocuirea rulmentului arborelui osiei trebuie sa va adresati la un centru specializat. Procedura data, cat si oricare alta, ce tine de deservirea automobilului, trebuie incredintata specialistilor.

  Am nevoie de inlocuirea arborelui si a rulmentului osiei, unde ma pot adresa?

  Service-ul auto cauciucuridevara este un loc excelent pentru deservirea vehiculului dumneavoastra. O echipa minunata de specialisti din domeniu este gata sa va deserveasca. Ei vor rezolva oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra, inclusiv si inlocuirea bendixului starterului. Detinem echipament modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, inlocuirea arborelui osiei o sa va coste undeva de la 458 lei, iar inlocuirea rulmentului osiei - 343 lei. Vizitati service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta! Mai avantajoase conditii n-o sa gasiti nicaieri in alta parte!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea semi-axei și a rulmentului semi-axei 1Înlocuirea semi-axei și a rulmentului semi-axei 2Înlocuirea semi-axei și a rulmentului semi-axei 3Înlocuirea semi-axei și a rulmentului semi-axei 4Înlocuirea semi-axei și a rulmentului semi-axei 5Înlocuirea semi-axei și a rulmentului semi-axei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre