• RU
 • Înlocuirea scripetelui arborelui cotit

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Inlocuirea scripetei arborelui cotit este o procedura complicata, ce trebuie incredintata doar specialistilor. Scripetele arborelui cotit este acel element ce transmite momentul de rotire de la arborele cotit la alte mecanisme ale motorului. De asemenea, scripetele ia vibratiile motorului asupra sa, le absoarbe. Este dificil de a stabili defectiunea acestui element, de aceea este necesara diagnosticarea la un centru specializat.

  Cum sa inteleg ca s-a defectat scripetele arborelui cotit?

  Un scripete defectat neobservat la timp, va duce la defectiunea si altor elemente, sau chiar la necesitatea de reparare a intregului motor. De aceea este important de stabilit defectiunea la timp. Iata cele mai raspandite simptome:

  1. - scurgerea de sub semiringul arborelui cotit;
  2. - deformarea scripetei;
  3. - vibratie puternica a elementelor motorului si a altor elemente;
  4. - vibratie la pornirea motorului;
  5. - defecte la curea;
  6. - supraincalzirea materialului curelei;
  7. - zgomote straine.

  De indata ce observati astfel de simptome, adresati-va la un specialist. Nu pierdeti timpul! Fiecare minuta pierduta poate aduce pierderi foarte mari in viitor. Doar nu doriti sa scoateti din buzunar bani in plus pentru reparatii si inlocuiri ulterioare si a altor piese?

  Inlocuirea scripetelui arborelui cotit:etape

  Etapele de inlocuire a scripetelui arborelui cotit vi le prezentam in continuare. Procedura trebuie de facut in conditiile unui service specializat, nu acasa. Informatiile prezentate sunt pentru luarea de cunostinta. Deci etapele intregului proces sunt:

  1. - Ridicarea vehiculului pe un lift;
  2. - Trebuie de scos roata dreapta, pentru a ajunge la element;
  3. - Plus, trebuie de indepartat toate elementele, care interfereaza cu atasamentele;
  4. - Aripa de protectie este scoasa;
  5. - Trebuie de scos cureaua de transmisie si rolele;
  6. - Scripetele defect a arborelui cotit este inlocuit cu unul nou;
  7. - Asamblarea se face in ordine inversa.

  Inlocuirea scripetelui arborelui cotit - unde sa ma adresez pentru asta?

  Cel mai bun loc pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. Cauciucuridevara.md va va oferi un suport considerabil in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Inlocuirea scripetelui arborelui cotit va costa de la 140 lei. Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea scripetelui arborelui cotit 1Înlocuirea scripetelui arborelui cotit 2Înlocuirea scripetelui arborelui cotit 3Înlocuirea scripetelui arborelui cotit 4Înlocuirea scripetelui arborelui cotit 5Înlocuirea scripetelui arborelui cotit 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre