• RU
 • Inlocuirea rulmentului suspendat

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Rulmentii rotilor leaga acestea de caroserie. Ei sunt cei mai afectati de incarcatura. Din acest motiv inlocuirea rulmentului suspendat trebuie facuta mai des. De obicei, asta se recomanda la fiecare 100000 km deplasare. Procedura este una destul de complexa, iata de ce este mai bine sa va adresati la un service.

  Cand trebuie de adresat la service?

  Pentru a intelege daca este ceva in neregula cu rulmentii, va aducem la cunostinta cateva indicii care o sa va fie de mare ajutor:

  1. - zgomote din partea rotii in timpul deplasarii;
  2. - roata se incalzeste in centru;
  3. - jocul rotilor intr-un plan vertical;
  4. - zgomote in timpul deplasarii pe drumuri denivelate.

  Cum observati astfel de semnale, nu ezitati! Duceti imediat masina la un service, unde i se va face diagnosticare. Posibil va fi nevoie de inlocuirea rulmentului suspendat.

  Procedura de inlocuire - cum se desfasoara?

  Inlocuirea rulmentului suspendat trebuie incredintata doar specialistilor. Nu incercati sa faceti asta acasa. Riscati sa deteriorati ceva. Asta o sa va aduca cheltuieli si mai mari. Va intereseaza cum decurge procedura de inlocuire. Iata principalele masuri:

  1. - Specialistul va efectua diagnosticarea mai intai. In asa mod va fi identificata cauza exacta a defectiunii.
  2. - Urmeaza reglarea si strangerea piulitei.
  3. - Dupa care se trece la dezasamblarea rotii, piesele uzate sunt scoase si se instaleaza altele noi.
  4. - Spre sfarsit, este asamblata intreaga structura a rotii. Sunt unse rulmentul si suprafata interioara a butucului. De asemenea, este reglata strangerea piulitei.

  Inlocuirea unui rulment nu este o sarcina usoara. Aceasta necesita abilitati, cunostinte specifice si un set de instrumente. In unele cazuri, mesterii trebuie sa scoata, suplimentar, placutele de frana pentru a nu deteriora suprafata axei. Procedura va costa de la 350 de lei.

  Inlocuirea rulmentului suspendat in Chisinau

  Trebuie sa schimbati rulmentul susupendat? Va ganditi la ce service auto sa va duceti unitatea de transport? Va sugeram cauciucuridevara! Specialistii centrului nostru vor solutiona orice problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Veniti la service-ul nostru auto! Veti face cea mai buna alegere!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea rulmentului exterior 1Înlocuirea rulmentului exterior 2Înlocuirea rulmentului exterior 3Înlocuirea rulmentului exterior 4Înlocuirea rulmentului exterior 5Înlocuirea rulmentului exterior 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre