• RU
 • Înlocuirea rulmenților cu bile auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Articulatia sferica este o parte componenta a suspensiei. In situatia cand articulatia sferica este defectata, apare un mare risc de accident. Pentru a evita astfel de situatii, trebuie de facut schimbarea articulatiei sferice la timp.

  Schimbarea articulatiei sferice se face de la 15 000 - 150 000 km. Pentru a va da seama ca este nevoie de facut schimbarea articulatiei sferice, atrageti atentia la urmatoarele aspecte:

  1. atunci cand conduceti pe un drum cu gropi, se aude un zgomot puternic la suspensie. Este un semn ca suporturile nu au de ajuns ulei si articulatia este uzata;

  2. roata se clatina in diverse parti; 

  3. cauciucurile se uzeaza neuniform;

  4. atunci cand intoarceti volanul, se aude un scartait.

  Daca conduceti pe drumuri de calitate proasta, atunci articulatia sferica va trebui de schimbat mai des, deoarece aceasta se va uza. De asemenea, aveti grija ca toate piesele sa fie asigurate cu nivelul suficient de ulei sau alte lichide. Este posibil sa gasiti multa informatie cum se face schimbarea articulatiei sferice online, dar mai bine adresati-va la un centru specializat.

  Schimbarea articulatiei sferice in Chisinau  pret

  In centrul nostru de deservire auto cauciucuridevara.md lucreaza o echipa profesionisti devotati. Venim in ajutorul dumneavoastra mereu. Noi oferim consultatii cu privire la orice problema legata de masina dumneavoastra. Vom solutiona problemele automobilului dumneavoastra, mai ales ceea ce tine de inlocuirea planetarei in chisinau. Va intrebati care este pretul pentru procedura data? Acesta va fi undeva de la 615 lei. Noi vom realiza lucrarile de reparatie calitativ si-n termen stabilit. Dorim ca clientii sa ramana multumiti.

  Autoservice nostru
  Înlocuirea rulmenților cu bile auto 1Înlocuirea rulmenților cu bile auto 2Înlocuirea rulmenților cu bile auto 3Înlocuirea rulmenților cu bile auto 4Înlocuirea rulmenților cu bile auto 5Înlocuirea rulmenților cu bile auto 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre