• RU
 • Înlocuirea rezervorului de expansiune al sistemului de răcire

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Un component important al sistemului de racire este rezervorul de expansiune. Rezervorul de expansiune are functia de a absoarbe excesul de lichid de racire. Acest fapt se intampla cand creste temperatura sau presiunea in lichidul de racire. Uzarea rezervorului poate duce la iesirea din uz si a altor piese din sistem si nu numai. Asadar, o inlocuire rezervor de expansiune este varianta perfecta in asa cazuri.

  Rezervor de expansiune defectat:simptome

  Banuiti iesirea din uz a rezervorului de expansiune? Atrageti atentia la aceste simptome ca sa va convingeti:

  1. - ies din uz etansarile, capacele, supapele;
  2. - din cauza presiunii ridicate rezervorul se defecteaza;
  3. - este infundat rezervorul, ceea ce face imposibila stabilirea nivelului exact al lichidului de racire;
  4. - scade nivelul lichidului de racire;
  5. - temperatura lichidului de racire creste;
  6. - motorul se supraincalzeste.

  Adresarea la un centru specializat nu trebuie sa intarzie, in cazul cand vedeti un asa comportament. Specialistii vor face inlocuirea cat ai zice peste. Cunostintele si experienta lor le va permite acest lucru. Procedura de inlocuire costa de la 340 lei.

  Inlocuirea rezervorului de expansiune in Chisinau

  Sunteti in cautarea unui service demn de incredere? Service-ul perfect pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute, inclusiv si inlocuirea rezervorului de expansiune: 

  1. - La noi sunt specialistii cei mai buni din domeniu. acestia vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile efectuate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Preturile de la noi sunt foarte bune, pe placul tuturor. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul Chisinau si nu numai. 

  Vizitati-ne si convingeti-va insusi de acest lucru! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe va stau la discretie! Nu pierdeti aceasta minunata ocazie! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea rezervorului de expansiune 1Înlocuirea rezervorului de expansiune 2Înlocuirea rezervorului de expansiune 3Înlocuirea rezervorului de expansiune 4Înlocuirea rezervorului de expansiune 5Înlocuirea rezervorului de expansiune 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre