• RU
 • Înlocuirea, repararea și recondiționarea centurilor de siguranță

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Centurile de siguranta reprezinta o parte componenta sistemului de siguranta intr-un automobil. Este obligatoriu ca fiecare sofer sa cupleze centura de siguranta, cat si pasagerii sai. In caz de accident, acest lucru poate salva viata! Cu timpul centurile de siguranta se uzeaza, mai ales dupa accidente. In asa cazuri se recomanda inlocuirea centurilor de siguranta. Daca defectul nu e puternic e posibila o reparatie centura siguranta.

  Inlocuirea centurilor de siguranta

  Cand este nevoie de inlocuirea centurilor de siguranta? Inlocuirea centurilor de siguranta va fi necesara atunci cand veti observa urmatoarele:mecanismul de role s-a uzat, lenta se misca cu dificultate, sistemul se blocheaza, piropatroanele se blocheaza:

  1. - demontarea curelei si a mecanismului ce s-a aprins;
  2. - deblocarea centurii de siguranta;
  3. - instalarea pieselor reparate in automobil.

  Pretul pentru inlocuirea centurilor de siguranta va incepe cu 540 de lei. Aici avem in vedere metrajul pentru doua scaune.

  Reparatia si refacerea centurilor de siguranta

  Reparatia centurilor de siguranta este una dintre cele mai raspandite proceduri in ceea ce priveste asigurarea sigurantei. Refacerea centurii de siguranta poate fi necesara din mai multe considerente:

  1. - in rezultatul uzurii fizice a zavorului;
  2. - defectarea lacatului;
  3. - deteriorarea lentei;
  4. - auziti zgomote atunci cand trageti lenta;
  5. - blocarea ca urmare a unei franari bruste sau accident;
  6. - a explodat piropatronul centurii de siguranta.

  Procedura permite de a face diagnosticarea completa, debloca centura de siguranta, piropatronul poate fi inlocuit, inlocuirea lentei, lacatului, resetarea programei pentru a elimina erorile etc. 

  Pretul pentru reparatii centuri siguranta auto incepe de la 877 lei.

  Am nevoie de reparatii centura de siguranta, cine ma poate ajuta?

  Aveti probleme cu centurile de siguranta? Cel mai bun loc pentru a scapa de ele este cauciucuridevara. Cauciucuridevara va va ajuta sa uitati de toate problemele aparute la automobilul dumneavoastra. Echipa noastra va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea lor. Avem cel mai bun echipament, de asemenea. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru fiecare. Vizitati centrul nostru! Va asteptam!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea, repararea și recondiționarea centurilor de siguranță 1Înlocuirea, repararea și recondiționarea centurilor de siguranță 2Înlocuirea, repararea și recondiționarea centurilor de siguranță 3Înlocuirea, repararea și recondiționarea centurilor de siguranță 4Înlocuirea, repararea și recondiționarea centurilor de siguranță 5Înlocuirea, repararea și recondiționarea centurilor de siguranță 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre