• RU
 • Înlocuirea și repararea conductei de admisie a amortizorului de zgomot

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Conducta de admisie este un element destul de important in sistemul de evacuare, asigurand scaderea zgomotului si a vibratiilor in procesul de aruncare a gazelor de esapament. Si ce credeti ca trebuie de facut in cazul de defectiune a acestei conducte? Desigur ca inlocuirea conductei de admisie!

  In ce situatii este necesara inlocuirea conductei de admisie?

  Ca si oricare alta piesa dintr-un automobil, conducta de admisie nu este vesnica. Se uzeaza cu timpul! Temperaturile ridicate din sistem afecteaza grav starea conductei de admisie. Pentru a va da seama la timp ca aceasta nu mai este in starea in care a fost, va prezentam aceste semne:

  1. - se aude un suierat puternic din zona motorului;
  2. - in salon se simte un miros de ars;
  3. - apar vibratii;
  4. - de la fundul masinii vin tulburari;
  5. - motorul nu mai este asa de puternic precum a fost odata;
  6. - creste consumul de combustibil;
  7. - scadere a etanseitatii; 
  8. - scade capacitatea de economie a motorului.

  Observand asa simptome, nu amanati adresarea la specialisti. Inlocuirea conductei de admisie va fi solutia perfecta! Pretul procedurii incepe de la 636 lei. Este un pret prea mic pentru o astfel de procedura importanta! Nu lasati pe maine ceea ce puteti face astazi!

  Inlocuirea conductei de admisie in Chisinau

  Locul ideal ca sa va deserviti automobilul personal este cauciucuridevara. Nu mai cautati nimic in alta parte! La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute, inclusiv si inlocuirea conductei de admisie: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  V-au mai ramas indoieli? Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea conductei de evacuare a eșapamentului 1Înlocuirea conductei de evacuare a eșapamentului 2Înlocuirea conductei de evacuare a eșapamentului 3Înlocuirea conductei de evacuare a eșapamentului 4Înlocuirea conductei de evacuare a eșapamentului 5Înlocuirea conductei de evacuare a eșapamentului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre