• RU
 • Înlocuirea radiatorului auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Multi soferi se confrunta cu dilema ce este mai bine de facut:reparatie radiator sau inlocuirea? O metoda sau alta depinde de mai multi factori:gradul de defectiune, posibilitatile financiare ale clientului s.a. Radiatorul este un element cheie in sistemul de racire a motorului. Lichidul antifriz ii creeaza temperatura necesara.

  Cand este necesara inlocuirea sau reparatie radiator auto?

  Radiatorul trebuie sa fie mereu in stare ideala. Trebuie sa fie curat, ermetic. Defectarea acestuia va aduce multe neplaceri. El se poate incalzi sau chiar opri definitiv din functiune. Astfel se vor uza si alte piese ale motorului, iar asta va crea cheltuieli suplimentare. Cum sa va dati seama ca acesta este defectat? Va prezentam simptomele urmatoare:

  1. - Scurgeri ale lichidului de racire. In asemenea cazuri se va opta pentru lipirea cu argon. Totusi, daca defectiunea va fi prea grava poate fi necesara inlocuirea;
  2. - Acumularea de murdarii in interior. Lichidul nu este racit suficient. Cel mai des se face demontarea radiatorului si curatarea lui. Iarasi, daca procedura nu solutioneaza problema, se va opta pentru inlocuire;
  3. - Acumularea de murdarii la exterior. Praful, nisipul si multe alte chestii de pe carosabil nimeresc si aici. Pentru curatatea praf reparat radiator se vor folosi solutii chimice si spalarea sub presiune inalta. 

  Indiferent daca este necesara reparatia sa inlocuirea, trebuie sa va adresati la un service pentru asta. Asa va fi cel mai sigur! Inlocuirea costa de la 490 lei. Reparatia va costa de la 472 de lei.

  Unde pot sa ma adresez pentru reparatii radiator auto?

  Nu stiti unde sa va adresati pentru a va salva radiatorul? Cel mai bun loc pentru a face asta este cauciucuridevara. Cauciucuridevara va va ajuta sa va debarasati de toate problemele aparute la automobilul dumneavoastra, anume la radiator - in acest caz. Echipa noastra va gasi o solutie reparat radiator auto cea mai potrivita pentru rezolvarea problemelor. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Va propunem cele mai bune conditii pentru siguranta si confortul dumneavoastra! Alegeti sa faceti reparatii radiator aer conditionat auto la cauciucuridevara! Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea și repararea radiatorului motorului 1Înlocuirea și repararea radiatorului motorului 2Înlocuirea și repararea radiatorului motorului 3Înlocuirea și repararea radiatorului motorului 4Înlocuirea și repararea radiatorului motorului 5Înlocuirea și repararea radiatorului motorului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre