• RU
 • Înlocuirea pragului mașinii

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Am mentionat nu o data ca pragurile unui automobil sunt foarte mult supuse uzarii premature, din cauza interactiunii cu factorii mecanici de pe carosabil. Nisipul, noroiul, pietrisul, precum si alte obiecte de pe drum isi fac meseria in ceea ce priveste deteriorarea pragurilor. Cand gradul de deteriorare a trecut de limite, nu ramane decat de facut inlocuirea pragului.

  Cum are loc procedura de inlocuire totala a pragurilor?

  Inlocuirea pragurilor auto este necesar sa se faca in cadrul unui service specializat. Lucrarile trebuie incredintate specialistilor, care au cunostintele, aptitudinile si experienta necesara. De asemenea, un centru este dotat cu tot echipamentul necesar. Pentru a va crea o impresie generala referitor la procesul de inlocuire a pragurilor, va prezentam etapele de lucru:

  1. - Demontarea pragului deteriorat;
  2. - Suprafata de lucru este curatata si prelucrata;
  3. - Sunt instalate pragurile noi, ele trebuie sa corespunda caracteristicilor tehnice ale automobilului;
  4. - Cusaturile din urma sudurii sunt prelucrate, pentru ca urmele acestora sa nu se vada;
  5. - Piesele instalate sunt vopsite.

  Partea de jos a caroseriei va arata ca noua dupa aceasta procedura. Pretul inlocuirii pragurilor incepe de la 1600 lei. Pretul exact va depinde de materialul din care este fabricat pragul, caci avem praguri diverse din materiale diverse. Adresati-va chiar acum la un service auto, nu amanati pe maine ceea ce puteti face azi.

  Inlocuirea totala a pragurilor in Chisinau

  Pragurile automobilului dumneavoastra sunt intr-o stare dezastruoasa? Doriti sa le inlocuiti? Veniti la cauciucuridevara! Noi vom face inlocuirea: 

  1. - Specialistii nostri sunt gata sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra; 
  2. - Detinem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop; 
  3. - Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre; 
  4. - Preturile noastre sunt accesibile. 

  Nu pierdeti oportunitatea de a beneficia de ofertele noastre! Conditii mai avantajoase ca la noi nu veti gasi in alta parte! Veniti la service-ul nostru auto! Nu veti regreta nici o clipa!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea completă a pervazului 1Înlocuirea completă a pervazului 2Înlocuirea completă a pervazului 3Înlocuirea completă a pervazului 4Înlocuirea completă a pervazului 5Înlocuirea completă a pervazului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre