• RU
 • Înlocuirea pompei sistemului de încălzire

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Pompa lichidului de racire are grija de racirea automobilului. Ca acest lichid sa circule bine printre blocurile cilindrilor, pompa trebuie sa fie functionabila! Insa din cauza mai multor factori chimici, mecanici aceasta poate iesi din uz. Nu se poate de exclus nici iesirea esentiala din uz. In aceste cazuri se recomanda inlocuirea pompa lichidului de racire.

  Cum sa inteleg ca pompa lichidului de racire a iesit din uz?

  In general, pompa se recomanda de schimbat la fiecare 100 000 km, insa etse posibil ca aceasta procedura sa fie necesara si mai devreme. Ca sa va pricepeti ca pompa iese din functiune, atrageti atentia la urmatoarele semne:

  1. - in zona pompei se aude un scartait;
  2. - se simte un miros al lichidului de racire in salon;
  3. - lichidul de racire circula cu o viteza foarte mica;
  4. - lichidul de racire prezinta cresteri de temperatura;
  5. - turatii slabe ale arborelui pompei;
  6. - se aud zgomote stranii atunci cand lucreaza motorul;
  7. - motorul se supraincalzeste;
  8. - puteti observa scurgeri ale lichidului de racire din zona pompei;
  9. - se aprinde indicatorul “check engine”.

  Inlocuirea pompei lichidului de racire trebuie incredintata doar specialistilor din cadrul unui service. Nici nu va ganditi sa incercati asta desinestatator acasa. Veti face mai rau. Puteti deteriora ceva, iar asta va genera cheltuieli suplimentare. Inlocuirea va costa de la 340 lei.

  Inlocuirea pompei lichidului de racire in Chisinau

  Doriti sa inlocuiti pompa lichidului de racire? Locul ideal pentru a face asta este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniul de deservire auto. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de oamenii nostri sunt calitative si rapide;
  3. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea pompei sistemului de răcire 1Înlocuirea pompei sistemului de răcire 2Înlocuirea pompei sistemului de răcire 3Înlocuirea pompei sistemului de răcire 4Înlocuirea pompei sistemului de răcire 5Înlocuirea pompei sistemului de răcire 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre