• RU
 • Inlocuirea pompei de ulei

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Prin pompa de ulei intelegem un element functional a vehiculului responsabila de mentinerea presiunii necesare a fluidului. Asta asigura functionarea stabila nu numai a motorului, ci si a autoturismului in general. La fel ca majoritatea pieselor, pompa este supusa la sarcini operationale mari de diverse tipuri. Aceasta devine principala cauza a defectiunilor pompei de ulei, care trebuie inlocuita cat mai rapid. Prin urmare, inlocuirea pompei de ulei este o procedura extrem de importanta. Procedura respectiva trebuie incredintata specialistilor, nu incercati nimic acasa singuri.

  Procesul de inlocuire a pompei de ulei

  Procesul de inlocuire a pompei de ulei, la fel ca si alte procedee de lucru cu piesele automobilului, se imparte in cateva etape:

  1. Este scurs uleiul de motor.

  2. Se scoate scripeta arborelui cotit. In vederea realizarii acestui lucru, elementele de antrenare ale temporizatorului si ale generatorului sunt oprite prin semne.

  3. Scoaterea vasului de ulei. Elementele de fixare sunt deconectate si rezervorul de ulei este indepartat.

  4. Cu prelungitorul sunt insurubate cele 6 suruburi care tin pompa de ulei.

  5. Nodul este apoi indepartat. Trebuie de introdus o surubelnita sau un instrument similar intre rulmentul principal si pompa, ceea ce va permite miscarea carcasei pompei.

  6. Dupa toate cele mentionate anterior, ce s-a facut inlocuirea.

  Unde ma pot adresa pentru inlocuirea pompei de ulei?

  V-ati decis sa faceti inlocuirea pompei de ulei? Dar unde sa va adresati? Veniti la cauciucuridevara! O echipa superba va asteapta, o echipa care este capabila sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, pentru inlocuirea pompei de ulei va trebui sa scoateti din buzunar cca. 594 lei. Nu amanati! Nu riscati cu automobilul. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Inlocuirea pompei de ulei 1Inlocuirea pompei de ulei 2Inlocuirea pompei de ulei 3Inlocuirea pompei de ulei 4Inlocuirea pompei de ulei 5Inlocuirea pompei de ulei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre