• RU
 • Inlocuirea placutelor franei de mana

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Placutele franei de mana sunt un element important in sistemul de franare. Deteriorarea acestora va cauza mari probleme in exploatarea autovehiculului, precum si un risc sporit pentru viata si securitatea soferului, pasagerilor precum si altor participanti la trafic. Iata de ce inlocuirea placutelor franei de mana este o procedura vital de importanta.

  Placute de frana uzate - riscuri

  Dupa cum am spus condusul cu placutele de frana uzate este foarte periculos. Durata de posibila exploatare a placutelor de frana este de vreo 10000 km. Dar, inlocuirea poate fi facuta si mai devreme, depinde de gradul de uzura. Procesul acesta trebuie monitorizat, caci cu placutele franei de mana defecte intreg sistemul de franare poate fi stopat. Nimeni nu si-ar dori sa nimereasca intr-o asemenea situatie, va garantam! Deci, daca nu se face la timp inlocuirea placutelor franei de mana pot surveni o sumedenie de consecinte negative. Haideti sa vedem care sunt acestea:

  1. - frana de mana va trebui stransa pana la oprire. Ca urmare, cablul franei de mana se va intinde rapid, iar sistemul nu va putea functiona normal;
  2. - in caz ca va fi nevoie de franat urgent folosind frana de mana, masina nu se va putea opri la timp;
  3. - cand frana de mana este in pozitie neutra, masina va putea sa se miste din loc.

  Consecintele pot fi oricare dintre acestea si pot duce la accidente grave, asa ca este mai bine sa evitati uzura critica a acestor piese, precum si a tuturor pieselor din autoturism. Este necesar de facut periodic diagnosticarea autototurismului pentru a evita situatiile cand conduceti cu piesele deteriorate. Adresati-va doar la service-uri specializate pentru asta. Iar in caz de necesitate, se va face inlocuirea placutelor de frana!

  Inlocuirea placutelor franei de mana in Chisinau

  Cauciucuridevara este un centru de deservire auto de incredere, unde va puteti rezolva toate problemele parvenite in exploatarea vehiculului! Veniti la service-ul nostru, nu o sa va para rau! La noi veti avea parte de tot suportul necesar referitor la inlocuirea placutelor franei de mana. Specialistii nostri in domeniul de deservire auto au o mare experienta. Noi prestam servicii de calitate inalta, care sunt accesibile tuturor. Plus ca si preturile noastre sunt foarte atractive. De exemplu, pentru inlocuirea placutelor de frana va trebui sa scoateti din buzunar de la 464 de lei. Avem conditiile cele mai avantajoase din oras. Nu va vine sa credeti? Vizitati-ne! Va asteptam cu mare drag!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea saboților frânei de mână 1Înlocuirea saboților frânei de mână 2Înlocuirea saboților frânei de mână 3Înlocuirea saboților frânei de mână 4Înlocuirea saboților frânei de mână 5Înlocuirea saboților frânei de mână 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre