• RU
 • Înlocuirea parțială a pervazurilor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Daca ar fi sa facem o comparatie a elementelor caroseriei in ansamblu, atunci am puttea spune, cu certitudine, ca pragurile sunt cel mai tare supuse uzurii. Deoarece sunt cel mai aproape de drum si interactioneaza cu elementele acestuia:noroi, nisip, pietris, gunoi etc. Ce se intampla cand pragurile sunt total uzate? Corect! Se recomanda inlocuirea partiala a pragurilor sau totala. Totusi in acest articol vom vorbi despre inlocuirea partiala.

  Cand se recomanda inlocuirea partiala?

  De regula pragurile ar trebuie sa reziste cativa ani la sigur. Dar daca va deplasati pe carosabile de calitate proasta, atunci uzarea lor prematura este inevitabila. Urmele de lovituri sau focarele puternice de coroziune reprezinta semnul cel mai vadit, care indica necesitatea de inlocuire. Daca pragul nu a fost afectat in intregime, atunci e posibila inlocuirea partiala a acestuia. 

  1. - demontarea usilor si aripilor;
  2. - partile defecte ale pragului sunt eliminate;
  3. - suprafata este curatata de coroziune si prelucrata cu solutii speciale contra aparitiei acesteia;
  4. - partea noua este alipita de caroserie prin sudare;
  5. - cusaturile sunt slefuite;
  6. - la final se face vopsirea.

  Pretul pentru o inlocuire partiala incepe de la 342 de lei.

  Unde pot sa ma adresez ca sa inlocuiesc pragurile auto partial?

  Aveti nevoie de inlocuirea pragurilor, dar partiala? Nu stiti unde sa va adresati? Veniti cat mai repede la centrul nostru de deservire auto - cauciucuridevara. In cadrul acestuia lucreaza o echipa de profesionisti remarcabili. Ei sunt, mereu, gata sa sara in ajutorul dumneavoastra. Beneficiati de consultatii referitor la tot tipul de probleme. Vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra. La noi aveti parte de preturi rezonabile. Lucrarile sunt efectuate rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare client al nostru. Pentru noi este foarte important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta. Veniti la noi! Nu o sa va para rau.

  Autoservice nostru
  Înlocuirea parțială a pragului (kit de reparații) 1Înlocuirea parțială a pragului (kit de reparații) 2Înlocuirea parțială a pragului (kit de reparații) 3Înlocuirea parțială a pragului (kit de reparații) 4Înlocuirea parțială a pragului (kit de reparații) 5Înlocuirea parțială a pragului (kit de reparații) 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre