• RU
 • Înlocuirea pârghiilor blocurilor silențioase în Cauciucuridevara

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Silentblocuri - trasaturi generale

  Ce este un silent block si de ce este asa de important pentru un automobil? De ce nu trebuie de ezitat de a face schimbare silentblockuri pargiilor? Un silent block reprezinta o piesa care consta din doua tuburi metalice, iar intre ele o bucsa de cauciuc sau poliuretan. Piesa este proiectata pentru a atenua zgomotul si vibratiile. Cu ajutorul unui silent block, piesele de suspensie sunt conectate, iar o insertie de cauciuc inmoaie loviturile asupra unitatilor de suspensie. Se gaseste pe suspensia fata, fixeaza barele anti-ruliu si manetele.

  Silent block este folosit si la conectarea suspensiei din spate. Silent blocurile au o sarcina incredibil de mare. Din acest motiv, ele se uzeaza mai repede si adesea trebuie inlocuite.

  Schimbarea silentblocurilor parghiilor

  Procedura de schimbare a silent blocurilor parghiilor decurge in urmatoarele etape. Haideti sa vedem care sunt acestea:

  • Un prim pas consta in demontarea anvelopei. Pentru a face acest lucru, este ridicata masina si se scoate roata. Apoi, se elimina, insasi, blocul silentios in sine. Pentru a face acest lucru, trebuie de gasit surubul de montare si de desurubat. 

  • Scoatem si piulita de fixare. 

  • Urmatorul pas este demontarea parghiei de montare. 

  • Asamblarea parghiei in ordine inversa.

  • Etapa finala va consta in restabilirea colapsului convergentei. Aceasta procedura trebuie efectuata la orice interventie in functionarea suspensiei. 

  Schimbarea silentblocurilor parghiilor la cauciucuridevara

  A aparut necesitatea de a schimba silentblocurile parghiilor? Nu va puteti decide unde sa va adresati? Veniti la cauciucuridevara! Avem specialisti calificati, ce sunt in stare sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj de ultima ora, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, pentru procedura respectiva va trebui sa cheltuiti in mediu 363 de lei. Pretul concret depinde insa de gravitatea defectelor. Nu amanati cu procedura data! Nu riscati cu automobilul. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea pârghiilor blocurilor silențioase 1Înlocuirea pârghiilor blocurilor silențioase 2Înlocuirea pârghiilor blocurilor silențioase 3Înlocuirea pârghiilor blocurilor silențioase 4Înlocuirea pârghiilor blocurilor silențioase 5Înlocuirea pârghiilor blocurilor silențioase 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre