• RU
 • Înlocuirea panoului din spate

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Accidentele afecteaza grav starea caroseriei unui automobil. Multi cred ca bara de protectie este cea mai predispusa loviturilor in astfel de situatii, dar asta nu este chiar asa. Ce element ar putea fi la fel de predispus defectiunilor? De asemenea si panoul din spate are de suferit mult. Luand in considerare ambuteiajele din orase, ciocnirile sunt inevitabile. Daca lovitura a fost mult prea puternica si reparatia e imposibila, atunci inlocuirea panoului din spate este unica solutie.

  Procedura de inlocuire a panoului din spate

  Pot sa fac inlocuirea panoului din spate si acasa? Inlocuirea panoului din spate trebuie incredintata doar specialistilor. Nu incercati asta acasa. In primul rand nu aveti cunostintele si experienta necesare, intr-al doilea - nici utilajul care trebuie. Veti provoca doar probleme mai mari, care vor genera cheltuieli mai mari pentru reparatii ulterioare sau inlocuiri de piese. In cadrul unui centru de deservire auto mesterii de aolo vor analiza bine situatia si vor decide, ce element nou se va potrivi modelului masinii dumneavoastra! Pretul pentru inlocuirea panoului din spate va incepe de la 2000 lei. Adresati-va cat se poate de repede la un service auto! Nu amanati! Fiecare secunda pierduta va poate costa mult!

  Inlocuirea panoului din spate la cauciucuridevara

  Ati avut recent un accident? Sau automobilul dumneavoastra a suferit un act de vandalism? Panoul din spate al automobilului dumneavoastra s-a deteriorat considerabil? Doriti sa-l schimbati? Cea mai ideala varianta pentru a face asta este adresarea la cauciucuridevara. Cu cauciucuridevara veti uita de toate problemele ivite la automobilul dumneavoastra:

  1. - Echipa centrului nostru va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora; 
  2. - Realizam sarcinile rapid si calitativ;
  3. - Avem echipament performant; 
  4. - Preturile serviciilor pe care le prestam sunt destul de avantajoase. 

  Beneficiati de servicii de inalta calitate la preturi rezonabile! Nu ezitati! Adresati-va la noi cat mai repede! Va asteptam cu mare drag!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea panoului din spate 1Înlocuirea panoului din spate 2Înlocuirea panoului din spate 3Înlocuirea panoului din spate 4Înlocuirea panoului din spate 5Înlocuirea panoului din spate 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre