• RU
 • Înlocuirea ondulării amortizorului de zgomot

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  In ce consta rolul unei ondulatii? Ondulatia unei tobe de esapament diminueaza vibratiile din sistemul de evacuare. Vibratiile acestea vin de la motor. Circulatia pe drumuri de calitate proasta, de asemenea, provoaca aparitia acestora. Astfel de vibratii pot afecta semnificativ functionarea intregului sistem, cat si a pieselor sale in parte. O solutie optima este inlocuirea ondulatiei, in cazul cand suspectati defectionarea celei precedente!

  Semnele unei ondulatii defecte

  Ca sa va dati seama ca ceva nu este in regula cu ondulatia, va prezentam unele indicii. Deci, fiti atenti la:

  1. - se aude un zgomot mult prea puternic in procesul de functionare a motorului;
  2. - sunete metalice;
  3. - simtiti un miros al gazelor de esapament in salon.

  Adresarea la un centru de deservire auto nu trebuie sa intarzie in cazul cand observati asa semnale. Acolo problema va fi solutionata in doi timpi si trei miscari. Procedura de inlocuire a ondulatiei va costa de la 453 lei. Care sunt cauzele acestor defectiuni? Pentru a evita repetarea unor astfel de defectiuni, este bine sa stiti si cauzele ce duc la defectiunile ondulatiie. Asadar, acestea sunt exploatarea indelungata si tensionanta, interactiunea cu agentii reactivi, coroziunea. O alta cauza ar consta intr-un catalizator infundat.

  Inlocuirea ondulatiei in Chisinau

  Caut un service de incredere pentru a-mi duce automobilul, ma poate ajuta cineva? Nu trebuie sa cautati mult! Locul perfect ca sa va deserviti automobilul personal este cauciucuridevara. Doar aici veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu, acre lucreaza de foarte multi ani. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea ondulației 1Înlocuirea ondulației 2Înlocuirea ondulației 3Înlocuirea ondulației 4Înlocuirea ondulației 5Înlocuirea ondulației 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre